Beybyi Böyle bir şey var bacak bacağın üstüne gelmeyince doğum yakın derler sizde durum nasıl ben 36+2 deyim biraz ağrım var hafiften atabiliyorum bacağımı daha 🫠
Canmbebegim Beybyi bunu bende çok merak ediyorum 32.haftadan beri deniyorum asla atamiorum üst üste ve hala da deniyorum ama yapamıyorum 🤷🏼♀️ şuan 34+2
Zehraartar Ben de 36+3 şuan zor atıyorum ama atıyorum tabi baskı var aşağı korkuyorum baya her an gelecek diye dr bu hafta çok egzersiz yapma dedi pazartesi kontrolümüz var o güne kadar egzersiz yapmayacağım
Beybyi Zehraartar bende her an gelecek gibi hissediyorum aşağıda çok baskı var kasıkta da rgl ağrısı gibi ağrı oluyor bazen sızlıyor ama sancı vs Nst de bı şey çıkmıyor
babyUras_ seyma0661 ya bebeğin tekmelerini nerde hissediyosun ? Dünden beri kasıklarima tekme atıyo gibi en son baş gelişti acaba makat geliş mi oldu diye düşündüm .
seyma0661 babyUras_ kasıklarımda hissediyorum başı da hep göbek hizamda yuvarlak elime geliyor zaten😂
Burcubrbr2 40+4 atamıyorum Cuma günü suni sancı ile doğum yapalım dedi doktor amaa ben sanki suni sancı istemiyorum korkuyorum Allahım inşallah kendiliğine gelir dua edin kızlar bizim için kiminin duası :))