Alp-oyku123 😊 içini ferah tut tabikide gördüm tüm ilaçların faydasını onların etkisiyle bak 33+2 olduk okurken yazdıklarını gülümsedim çok haklısın korkmakta ama doktorunun dediği gibi moral moral moral iyi düşün iyi olsun. Evrene iyi pozitif enerjiler yollayalım bizi de iyilik bulsun. Ban ben 37. Haftada doğurmayı koydum kafama inşallah öyle olur Rabnimin yardımıyla. Üzme kendini asla. Ve şunu da söyleyeyim sana benim mağazalarım var bayan giyim 3 tane 6 yıldır hiç durmaksızın sabah 9 akşam 9 çalışan ve işine çok aşık bi insanım ve ben aylardır mağazalarımın kapısından giremiyorum. 11 yıllık evliyim hep kendim gidip kendim gelmişsindir bu güne kdr eşim beni asla biyere götürüp getirmemiştir. Araba kullanmam bile yasak olduğu için aylardır arabamın direksiyonuna oturamadım. Ama olsun hep içimi ferah tuttum tlf da kameralardan izliyorum mağazalarımı bilgisayarımdan kontrol ediyorum. Ve malesef eşimin beni götürüp gwtirmesine katlanıyorum 😂. Ama biliyorum ki sonu güzel olucak. Çok uzun yazdım ama bence bunların hepsi sana moral olarak dönmeli 😍