3prensAnnesi_ BeyzaEknci şuan 35+5 oldum, Dr. 25 mart demişti m kesinleşmedi sanki 21 mart olur gibi geliyor bana, kilosunu az fazla buldu şeker kaynaklı
pinbtm BeyzaEknci bayramda 39 haftalık oluyor bizimki. 38-39 arası alırız demişti salı günü gittiğimde. 38+4 olmuş oluyor. Haftaya tekrar gidicem uygun olursa doktora da 25 istiycem. 25.03.2025 olsun diye 🤭
BeyzaEknci 3prensAnnesi_ ne kadar ki kilosu boyu birde bu konuyu şöyle ele almak gerekiyor bence anne babanın kilosu boyuda önemli minyonsanız 4.5 kg falan bebek beklenmemeli
3prensAnnesi_ BeyzaEknci diğer 2 oğlum da 3500 doğmuştu, şimdi de 35+3 de 3 kilo dedi dr. Biraz üst sınır dedi canım da sıkıldı açıkcası şeker etkilemiş diye üzüldüm
Edanursoylu BeyzaEknci yoo ben henüz gün alamadım haftaya perşembe verecek bugün anestezi için randevu aldım. Anestezi bölümünde ekstra bisey yapiyorlar mi acaba bilgin var mı yoksa sonuçlara bakıp yolluyor mu 36+2yim şu anda
BeyzaEknci Edanursoylu hayır hiç bir bilgim yok benim daha anestezi için falan herhangi bilgi verilmedi
BeyzaEknci pinbtm maşallah benim ki 36+3 iken 2.600 küsürdü çarşamba gittim doktora doğuma kadar ne olur bilmiyorum 🤷♀️ Tarih çok iyi benimde o tarihte 39+2 oluyor