Melek-24 Merhabalar , Antalya da detaylı ultrasyon için önerebilceğiniz bir yer var mı? Memoriale yönlendirdi doktorum ama gereksiz pahalı 6 bin lira ve sigortada karşılamıyor.
Kumsalzeyus Melek-24 devlete muayene ye gidip oradan yönlendiriyorlar ve Kepez belediyesinin sağlık merkezi de yapıyor diye biliyorum arayıp öğrenebilirsin çok az bi muayene ücreti vardı en son 40 tl y di
Denizgiller Ben şehir hastanesi ışıl hanima gittim 2 hafta önce çok detaylı inceledi rapor şeklinde sonucu verdi bilgilendirme yaptı eşimi kızımı aldı içeri randevuyu e nabizdsn aldım bulamazsan doktor yeşil alan açıyor ancak 20 34 hafta arası olman lazım
Dilaraa0740 Denizgiller ay merhaba doktor yeşil alan açtı ama ben hayla randevu bulamadım talep oluşturdum 19. Haftadayiz daha da stres oldum biraz bulamazsam diye. Renkli mi bakıldı
asyamooms Ben inanç mendilcioğluna gidicem 4500 fiyat verdi bilinen ve bilgili donanımlı bir doktor 🙏🏻
Denizgiller Dilaraa0740 merhaba bana siyah beyaz verdi ama eşim izledi her yerini detaylı inceledi dedi çok ilgiliydi her bölge içini anlatan rapor verdi bütün ölçümlerini yaptı idrara sıkışık olmayın zaman olarak uzun sürebiliyor gostermezse ara verdiriyor doktor randevu içinde mhrsyi arayın onlardan almaya çalışın 22 haftayı da geçirmeyin bişey sormak isterseniz de yazın ben Merve hocadan takipliyim 🥰