Merve-Beyto Yarın detaylı ultrasonum var. Elinde hiç detaylı ultrasona ait görüntü olan var mı. Çok merak ediyorum nasıl bişey görcem diye yüz hatları biraz olsun belli oluyor mu diye. Lütfen elinde detaylı ultrasona ait görüntü olan paylaşabilir mi?
Karanfill Merve-Beyto tabi yüz hatlari baya baya belli oluyor valla eğer netse kime benzediği bile belli oluyor.
1Atlas_dunyam Merve-Beyto hastanedeki alete bağlı ben kalp kapakciklarini bile görmüştüm o derece herseyi gösteriyor 🙂
seyma0661 Merve-Beyto evet renkli gösterdi ama siyah beyaz verdi. Benim doktorum da hep renkli verdiği için çok önemsemedim
Merve-Beyto Gulsahs vermiyorlar mı devlette. Gerçi iki defa devlete gittim kalp atışını bile iki üç defa söylememle dinletti
kubra_t Merve-Beyto özel bi doktora gidiyorsanız renkli ve bebeğinizin pozisyonuna göre net fotoğraf verecektir.
Merve-Beyto Gzm122 ay maşallah burnuna filan bak nasılda belliiiiii. İnşallah bu şekilde poz verir oğluşumda
ilknralrz Gzm122 Merhaba detaylı ultrason bu görüntüsünü siz mi geçtiniz yoksa telefonunuza yada flaşa falan aktarıp veriyorlar mı
Husna_2021 Detaylı ultrason fiyatları ne kadar acaba bi de özelde muayene ücreti ayrı detaylı ücreti ayrı mı ödeniyor
Merve-Beyto Husna_2021 3500 burası manavgattayım. Özel doktor ayrı ücret alıyor detaylı ultrason ayrı ücret alıyor. Aynı yerde değiller.