cylnmy Minyonannecik evet bugun yoruldum ve az su içtim normale göre. Magnezyum da içiyorum gerçi ama bilemedim
yuzirneym Minyonannecik ben de 27+5 im aynısı ya. Ne olduğunu anlamıyorum içeride bir yerde toplanıyor sanki ayağa kalktığımda.
okuyananneeeee Adaaaax dün hep yattım dinlendim güzel beslendim bol su içtim ve akşama ağrım olmadı sonsuz şükürler olsun ki , sanırım gün içinde bir tane de kızım var 4 yaşında onunla ilgilen evle ilgilen derken bazen de kucağıma alıyordum ondan dolayı oluyor
21Berra21 okuyananneeeee 29+4 haftaligim.Aynen bnm de ayakta taş kesiliyor resmen bazen rahim kısmından ağrı hissediyorum vajen kısmında da baskı hissediyorum bazen hapsirdigimda baskı artiyor çıktı çıkacak diyorum o derece yani
Senaasyaali 21Berra21 Bende 30 haftalık oldum benimde gün içinde sık sık sertlesip bazen ağrıtıyor doğurucam galiba diyorum. Sizin her gün oluyor mu ? Birde bugün üst üste hapşırdım sonra tuvalete girdim baktım iç çamaşırım avuç içinden biraz daha fazla ıslanmış sanırım idrar kaçırdım sizde de oluyor mu ?
21Berra21 Senaasyaali aynen bende de oluyor.Hapsirip da kaçırmayan yoktur🤗Tam böyle abdest alıp namaza duracağım vakit hapsiriyorm abdest kaçıyor yallah tekrar abdeste artık insan gerçekten yoruluyor.Bu yüzden hiç korkmayın 😊
cylnmy Senaasyaali bu anlattıklaeınız bende oluyor valla gün için bazen 2 kere çamaşır değiştirdiğim oluyor.
Happyka okuyananneeeee ondan olabilir benim de kızım 1 yaşında mecbur kucsgima alıyorum haftaya kontrolüm var bakalım
Happyka okuyananneeeee benimde öyle 27+3 olduk bir yere toplanıyor baskı oluyor ama erken bu haftalarda
Betamom okuyananneeeee yalancı sancıları en cok sıvı eksikliği tetikliyormuş. İçtiginiz su miktarını bir litre daha arttırmaya calısın
okuyananneeeee Betamom ya ben bunlara pek içemiyorum 2-3 bardak en fazla , ama diğer sıvılardan alıyordum limonata , madensuyu gibi