Seda2727 orkidemm_ kürtajdan sonra çok bir kanaman olmuyor bu birazda senin vücuduna bağlı ağrı oluyor ilk adetini olduktan sonra düzene giriyor
Lavinyam06 orkidemm_ benimde öyle eski adetlerim gibi değildi 2-3 günde kesiliyor ve çok az ped kirletiyorum
[silindi] Çok azdı sonrasıda az devam etti, kürtajdan önce 5 gün kanamam olurdu kürtajdan sonra adetm 2 güne düştü ve kanama denebilecek bişeyde yoktu lekelenmeydi hep
Lavinyam06 [silindi] ne kadar böyle devam etti hiç düzelmedi mi :( ben 7 adet geçirdim hala aynı rahim filmi çekinecem
orkidemm_ Lavinyam06 çok afedersin ama lavaboya oturunca çok kanamam oldu ilk adette doktor o da adetten sayılıyor dedi
[silindi] Lavinyam06 kürtajdan sonra 3 adet geçirdim üçüde böyleydi iki günde anca bir ped dolduracak kadar bile kanama olmuyordu lekelenme olup iki günde bitiyordu ama 3. Adetten sonra tekrar gebe kaldım eğer gebe kalmasaydım artık doktora gidip rahim filmi vs çektirecektim ben de
orkidemm_ Lavinyam06 pede geliyor geldi yani ama senin ki çok az olmuş galiba bazen kist olunca da adet az oluyor
orkidemm_ Lavinyam06 seni çok iyi anlıyorum canım hiç sıkma canını hsg çok yararlı inşallah gebe de kalırsın