Bhar34 kızlar adetime 15 gün var dogrumudur acaba test artimed testle yaptım hemen çıktı beklemedim hiç
Siyahbeyaz_ Bhar34 Kuzum çok erken bu kadar net çıkması imkansız. Başka test dene ister. İnşallah vardır kuzum
1devaannesi Teste göre var ama adetine 15 gün varmış bilemedim başka bir tesettür yap yada kan ver bende merak ettim şimdi
Bhar34 1devaannesi yarın yaparım artık eczaneden alıp klomen kullandım geçen hafta acaba o mu yaptı bilemedim
1devaannesi Bhar34 klomen bu kadar yapmaz yaa erken gebelik olsa hafif silik çıkar ama bu kaset teste göre gebesin
Liddle_mom Bhar34 bu işte bir terlik var cnm daha çok çok erken en az regliye 2 3 gün olması lazım erken gebelik testi için bile
Cicekbahcesi12 Artimed yine bildigimiz gibi🤭🤦♀️ 15 gun cok erken canim insalah her sey gonlunce olsun🌸🥰
Elifkoccc Bhar34 inşallah bebeğin seninledir ama kuruma çizgisine benziyor artımed ile ben de bu çizgiyi gördüğüm de kuruma çizgisi çıktı sonradan inşallah bebiş seninledir bi kan ver istersen
Bhar34 Elifkoccc hemen çıktı ama çizgi hafif çizgi oldu 10 dkka içinde böyle. Çıktı bitane daha yapiyim dedim o da aynı çıktı kafam karısti valla