momBg
Merhaba canım aynı şeyleri yaşadım çok kafaya taktım çok pişmanım ilk değerimi 53 ile öğrendim sağlık ocağındaki ebe ve doktor sağlıksız bile olabilir dediler kötü bir başlangıç oldu benim için fakat önemli olan ikinci değer dedim takmadım sonra başladım araştırmaya 2 kat artması gerekiyor diye öyle bir şartlamışim ki kendimi 4 gün sonra değerim 123 çıktı yani yüzde 50 lerde artış olmuş iyice umutsuzluğa kapıldım daha önce bir boş gebelik yaşadığım için de karamsarlığa kapıldım saçma sapan kurdum ağladım doktora gittiğimde tek sorduğum soru dış gebelik olabilir mi vs saçma sapan sorulardı çünkü buradaki şeyleri okumak inanilmaz kafa karıştırıyor doktor illa 2 kat artacak diye bir şey yok kötü bi artış değil dedi 123 değerden 3 gün sonra tekrar kan verdiğimde aşırı ümitsizken 540 ı görünce şok oldum 3 günde 4 kat artmıştı bir sonraki kontrolde ise kesemin oluşmaya başladığını söyledi doktor aynı gün tekrar beta sonucum çıktı bu sefer 3 binlere yaklaşmıştı o kadar karamsarlığa kapılmışken uzun bi süre inanamadım bir süre her şey yolunda gitti derken lekelenmelerim başladı onu da atlattık şimdilik😊 yani aslında beni karamsarlığa sürükleyen şey sabırsız olup erken kan vermemdi şuan olsa asla öyle bir şey yapmam ikincisi çok araştırmak burda yazılanlarla bazen senin yaşadığın şey çok farklı olabiliyor bunu yapma