Nuriay Zeszy zeyzey0142 Siyahbeyaz_ 1oglanannesi Busranur_mnts Sevilesi kızlar başka bi test yaptım çubuk .Neqativ çıktı bu testin ismini bilmiyorum ama Hindistan üretimi arkasında yazıyo made in india ona bakmıştım. Almayın bu testden bulursam geçen ayın testinide atıcam size bakın
Nuriay 1oglanannesi işte bu teste güvenmiyorum hindistan da üretiliyormuş ama eczanede başka yoktu diye bunu istemüyerük aldım geçen bi kizda baya koyu çıkmıştı ve hamileydi ama ben geçen adetimdede yapmıştım koyu çıkmıştı baya bi erken gebelik testi yaptim negativ çıktı ve adet oldum inse Allah sende de o kız gibi vardır
Nuriay Zeszy yarın başka test yapıcam buraya atarım sizde başka marka deneyin muhakkak eger varsa çıkar
Nuriay Siyahbeyaz_ yok ya canım inan hiç stres yapmiyorum zaten erken diyorum da işte eşim üzüluyor öyle deyince bi garip 😂 adam Benim 25 yaşım var aslında rezervim iyi bendede 10 tane kadar kist oluşmuş küçük küçük kalmış çatlayamamış hepsi ilacın şeysi yaa inanin benim Rahmimde hiç bir sorum yoktu pko falan hiç olmadi kizlık zamanımdan taki dogum kontol içene kadar. İşte Allahın yaratdığını değişmeye çalışırsan böyle olur diyo sanki
Siyahbeyaz_ Nuriay Gerçekten öyle bu yüzden kullanmıyorum .Dualarım seninle gönlünüzdeki olsun inşallah
Nuriay Busranur_mnts ramazan bitsin Doğal yöntemleri deniyicem şuan oruç tutuyorum diye zamanında doğru kullanamıycam ramazan sonrasi dogal yöntemlerden denüyip doktoruma gidicem eger duzelmümişse artik ilaçla düzeltirler umarım
Nuriay zeyzey0142 canım aalında gebelige ihtimal vermiyorum o yuzden biraz daha kan için bekliyim Çünki ben adetden sonra tam adetimin 16 cı günü kanama yaşadım doktora gitdim 3 tane yumurtam oldugunu ve rahmimin 4 mm cok cok ince oldugunu soyledi yumurtamda 3 mm yani normalde bu yumurtalar çatlayamaz kiste donuşuü ancak çatlaması için en az 20ye 25 mm ya kadar buyumek zorunda sadece adetim boyle çok gecikmedigi için şüphe etdim belki diye yarın tekrar başka marka alıp yapıcam bakalım
Nuriay 1oglanannesi yok cnım strese sokmuyorum aslında şuan istemiyordum zaten çünki diş ve saglık sorunlarım var biraz ilaçla korunuyordum ama oda yan etki verdu diye biraktim gecen ay aalında düşünmüyordum şuan ama yarın yine başka marka deniycem varsa mutlaka çıkar yoksada sogan kuru yapıcam adet sökülsün
Nuriay Bakın kızlar geçen ayki testim ilk 3 dakikada filan çıkmıştı şip diye ama başka testler yapmıştım çıkmamıştı ve adet olmusdum
Zeszy Nuriay valla benim testlere inani çim kaldmadi simdikilere daha önceki gebeligimde adeten önce yaptım 3 gün önce çıktı tamm dedim hamileyim doktora gittim var dedi şimdi üç gün önce yaptım silik çizgi vardı dün yaptı hiç çıkmadı birşey bugün adetimin son günü ama sırt ağrım aşırı artık test yapmicam evde bir iki gün daha beklim zaten adet olmasam kan vermeye giderim o kesin sonuç bu evdeki testlerle piskolojim bozuluyor
Siyahbeyaz_ Nuriay Testler yanıltıyor kuzum en iyisi kan vermeniz. Benimde geçen olmuştu bundan daha belirgin sevinmiştim gebeyim diye ama adet oldum. Testlere güvenim kalmad bu yüzden https://hizliresim.com/936k566 hatta böyleydi
Nuriay zeyzey0142 canım başka test yaptim negatıv yok yani bişey bu test markası yalancı geçen ayda boyle yalandan çıkardı