Arkadaşlar merhaba dünden beri yaşadığım bir problemi size anlatmak istiyorum. Dün sabah kasık bölgemde inanılmaz bir acıyla uyandım. Biraz ovalayınca hafifledi ama yürürken ya da otururken vs hep sağ kasığım ağrıdı. Bu durum tüm gün sürdü ve gece yatağa yattığımda acıdan duramaz hale geldim. Uyutmayan bir ağrıydı. Bende acile gittim. Tam üç tane serum verdiler ama hiçbir etkisi olmadı. Bütün testleri yaptılar; kan-idrar testlerim temiz çıktı sadece crp 15 olmuş. Ultrasonda böbrek-karaciğer-apandisit-safra kesesi vs bakıldı onlarda da bir sorun gözükmedi. Kadın doğum doktoru ve ebeler kontrol ettiğinde de bebeğin gayet iyi olduğunu, ağrıyla bir ilgisi olmadığını söylediler. Ultrasonda sorun gözükmese de geriye tek şüphe apandisit kaldı. Apandisit olabilir de olmayabilir de bunu kesin olarak öğrenmek için tomografiye girmen lazım ama hamile olduğun için seni tomografiye sokamayız, ağır takibi yapacağız dediler. Artarsa hiç vakit kaybetme hemen hastaneye gel diye uyardılar. Agumentin antibiyotik yazdılar. Ama benim ağrım hala devam ediyor hiçbir azalma olmadı. Kasık-alt karın bölgemde inanılmaz bir acı ve zaman zaman sertlik var dünden beridir. Her hareketimde kıvranıyorum. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu?