S-nur1 Kızlar ben 5.gün embriyo transferi oldum bugün 7.günüm test yaptım sizce bebişim tutunmuş mu 🥹🥹 test markası (Softec )kullananlar var mı
YyyyYasemin S-nur1 teste göre var hayırlı olsun ancak kan verin daha netleşsin bazen testler yanılıyor kan vermeniz daha iyi olur 🌸
S-nur1 hanimiys Vardır inşallah ya bu ikinci denemem Rabbim sağlıklı nasip etsin 🌸kanu erken vermek istemiyorum kuzum
_umudumvar_01_ S-nur1 var gibi canım markası da güvenilir çok kullanılan bi marka testin zaten ama kan tahlilinde net sonuç çıkar onu yaptır tam için rahat etsin varsa da şimdiden hayırlı olsun kuzum🌸🎉
S-nur1 _umudumvar_01_ İlki kimyasal oldu yükselmedi çok korkuyorum günümden önce kan vermem ama duramadım test yaptım inşallah vardır ilk kez denıyorum bu markayı yarın sabah tekrar yapıcam güvenilirdir umarım🥹🎀
_umudumvar_01_ S-nur1 hayırlısıyla olur inşallah kuzum sen kalbini ferah tut Allah gönlüne göre verir inşallah
babyylve_ S-nur1 çok güzel tutunmuş annesi daha da 7 ıncı gün lütfen kendini yorma ve yat boş meyve ye
S-nur1 babyylve_ Yaaa inşallah inşallah rabbim bu yolda zorluklarla mücadele eden her anneye bebeğini sağlıkla kavuştursun isteyen dileyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın 🫶🏻