sendekimsinnn Kızlar bu 2-3 gündür aşırı aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum normalde de duygusaldırımda bu kadar değil böyle bi durum yaşayan oldumu regl e daha var hamilemiyim bilmiyorum ama bu bi belirti olabilirmi yaşayan oldumu😅😅
Fatmaacylnn sendekimsinnn ay sizi ümitlendirmek istemem ama benim ilk belirtim de buydu hatta eşim dedi sen çok ağlar oldun çok alıngansın falan sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim 😂😍
YyyyYasemin sendekimsinnn ay umut vermek istemem ama bebeğimi kaybetmeden önce bende öyleydim 7+5 e kadar hep ağladım duygusallık oluyor ama bilemem tabi🥹
gizem_esmr sendekimsinnn 3 ay once bende olmustu hatta kuaför sacımı tararken canim yandi diye baya aglamistim😂kimyasal gebelikmis bu ay yeniden bekliyorum 🩷
Yagamin sendekimsinnn Ya ben dün durduk yere kocama söylenip ağlaya ağlaya bi hal oldum yazık adam iyi katlandı bana vallahi (sen bana hiç şiir yazmadın diyerek ağladım inanılmaz 🤦🏻♀️) Bat 12 benim ve göğüslerim falan bayağı şiş, adetten mi gebelikten mi bilmiyorum fazla duygusalım 🥹
sendekimsinnn Fatmaacylnn benim bugğn çatlamanın 10. Günü bu kadar erken belirti olurmu bilmiyorum ama aşırı ağlağım gördüğüm her videoya ağlıyorum
sendekimsinnn YyyyYasemin YyyyYasemin çok geçmiş olsun canım daha güzel şekilde tekrar nasip olur inşallah bende 3 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım o yüzden sanki bi boşluk oldu içimde hemen dolsun istiyorum tabiki güzellikle sağlıkla hayırlısıyla
gizem_esmr sendekimsinnn insallah hayirlisi olsun benimde bat 11 bugun silik cıktı beraber bekleriz belki 🥹🩷
gizem_esmr sendekimsinnn ovulasyon testinden anlamiyorum uygulamaya gore takip ediyorum orda da 19-26 arasi yumurtlama 24’ü de en yüksek gösteriyor o haftayi hep değerlendirdim🩷
iremilerigiden Valla benim de alınganlığım üstümde bugün eşimin dediğine alındım hemen bir de bugün regl olacak gibi ağrım vardı daha 8 gün var regl olmama
sendekimsinnn iremilerigiden benimki alınma değilde daha çok ağlama ya yelefonda ne görüypsam ağlamam geliyo