Tbaaktas Arkadaşlar detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu görünüyor sürekli bakıyorum ama yok. Zeynep kamilden bu bölüm için randevu alabilen oldu mu hiç ? Saat kaçta bakmak lazım ? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Bkm Tbaaktas ben almıştım sabah 10dan önce almanız lazım ben 9.45 te bakmaya basliyordum MHRS uygulamasından anında doluyor ama hızlı almalısınız
Meriveannesi Tbaaktas kaç defa baktım almak için ama yok bulamadım birde öyle bir poliklinik görün mıyor mhrs den
redflowers Bende Ümraniye için arıyordum ama bulamadım o yüzden sadece perinatoloji ye aldım inşallah yönlendirirler
Tbaaktas redflowers saatleri varmış aslında ama bilmiyoruz işte hangi bölüm kaçta açılıyor her saat başı denemek lazım
semanur51 redflowers Ümraniye de perinatoloji polikliniğinden yapiliyor detayli ultrason doğru almisinz yani 😊
Tbaaktas Meriveannesi hastene olarak Zeynep kamili seçiyorsunuz kadın doğumu seçiyorsunuz sonra altta muayene yeri kısmına antenatel yazan yeri seçiyorsunuz ama hep hep dolu görünüyor
redflowers Bkm Zeynep kamil kadın Doğum polikliniklerinden mi yoksa perinatoloji poliklinik antenatal tarama mi
redflowers Tbaaktas hastaneyi 100 defa aradım ama baglanmadı sorup soruşturdum bakalım inşallah doğru çıkar yarin yine şansımı deneyeceğim hastaneye ulaşmak için
Nesli-1453 1 E nabızdan alın 2 randevu alırken tam herşeyi ayarlayın bilgileri 09:59 da 3 hemen basın 10:00 olunca seri davranın sizin gibi bir Sürü insan almaya çalışıyor ve bakmayın direk saat dr kişi seçmeden direk alın not: çok seri davranın !!!
redflowers Nesli-1453 valla aynısını yaptım canım malesef tarih girdim polikliniği de perinatoloji yaptım muayene yerini de antenatal taramaya hazırladım tam 9.59 da 10 oldu ama maalesef açılmadı