Sunay_selcuk1 Hamilelikte nioli yağı kullanan var mı acaba doktoru öneren, akıntım çok fazla olmaya başladı akıntı için yaptığınız bişey var mı bana öneride bulunursanız çok sevinirim
AnayimBenAna_ Sunay_selcuk1 doktorunuza muayene olun o yönlendirir sizi zaten. Belki enfeksiyon vs vardır
Tuba123456___ Sunay_selcuk1 bn jormaldede kullanıyordum hanımeyim kulanıyorum ogluma da kullanuyorum enf kapmasın dıye
Meralzzgr Sunay_selcuk1 ben ilk gebeliğimde kullanmıştım doktoruma danışmıştım kullanabilceğimi söylemişti.
Sunay_selcuk1 AnayimBenAna_ enfeksiyon olduğunu anlıyorum yanma falan.oluyor bu böyle değil kaşıntım var ve akıntım kontrolüm olduğunda söylerim zaten devam ederse de burda da bilgili insanlar var o yüzden sormak istedim
aycabelgin0 Ben gebelikten öncede kullanırdım akıntımı geçirirdi şimdi haftada 1 kullanıyorum akıntım için maalesef faydasını görmedim hamile kaldıktan sonra
Sunay_selcuk1 aycabelgin0 doktorunuza söylemiş miydiniz acaba kullanmanızda bi sıkıntı olmadığını söyledi mi
AnayimBenAna_ Sunay_selcuk1 canım herkesin gebeliği farklı. Her doktorda önermiyor. Tabi tercih senin
Tuba123456___ Sunay_selcuk1 ben iç çamaşırana damlatıyorum sonucta krese gidiyor toplu yer enf riski hep var havuzda felanda kullanıyorum