Anniskoo1 Merhaba arkadaşlar bugün aşırı derecede midemde rahatsızlık var tarif edemiyorum bulantı değil ağrı değil değişik bir şey afedersiniz iki saattir geğiriyorum bana mısın demiyor geçmiyor aranızda böyle olan var mı acaba bu yaşadığım şey nedir?
Asill01 Anniskoo1 gastrit warsa o yapıor canm bnm midede fıtık helikobakteri ve gastrit war aynı şekilde gegirme hissini ve yanmayı gastrit yapıo
Minigimmm12 Asill01 merhaba midede fıtık nasıl belirti verdi acaba? Bir de nasıl tanı kondu ameliyat falan oldunuz mu
Asill01 Minigimmm12 aşırı şişkinlik ama doguma gider gbi şişkinliklerim oluyordu acil ameliyat dediler ama bu ay transfer yapılacak die erteledim cnkü 18qy gebelik yasak
Asill01 Minigimmm12 endoskopi çekildi patolojiye parça alınıp yollandı sonuc fıtık ve helikobakteri cıkmıştı ama sendeki gegirme hissi yanma hissi gastritten oluyor beslenmeni değiştir ekşi acı hamur işi asitli içecek asitli yiyecek domates portakal gbi şeyler yeme nar ekşisi limon sirke yasak aklımdakiler bunlar internettende bak canm yasaklara
Minigimmm12 Asill01 yaa öyle mi inşallah Rabbim nasip eder 🌸 bana reflü denildi endoskopi falan yapılmadı fakat benim göğsümün altında sanki içten bi yumru var belli olmuyor fakat su bile içsem sanki oraya gidiyor acaba fıtık olabilir mi diye düşündüm.
Asill01 Minigimmm12 yok fıtık şişiriyor vücudu baya kötü edior şişkinliği reflü warsa yemek borusu ve mide arasında açıklık wardır oda yapıo yavaş yemek ye cok çiğne bide yasak olan şeylere dikkat et içebilirsen tahin iç yada zeytinyağı iç yediğine dikkat etmezsen artıyor agrılar ben bir yıldr çekiorm bunu çok iyi anlıorm yemekten uzanma bide