Glsmglcurs bende tam 35+3te doğum yaptım. Ciğer gelişimi tamamlanmadığı için küvezde aldılar kızımı. 12 gün küvezde kaldı 2 gün de birlikte anne bebek uyum odasında kaldık. 15.gün evimizdeydik. Bu süreç zorlu ve psikolojik olarak yorucı bir süreç farkındayım. Ben küvez zamanı annem ve babama kimsenin beni aramasını istemediğimi söylemiştim. Çünkü tekrar tekrar bebek ve küvez muhabbeti konuşmak beni bitiriyordu çok ağlıyordum. Evde sadece kendime ve sürüme odaklandım. Hep telkin ettim kendimi kızn iyi, kızın acıkmış sütünü götürmen gerekiyor, kızın dinlenmen iyileşmen için sana fırsat verdi vsvs hep iyi şeylere odaklamdım. Bol bol dinlendim uyudum uyandım süt sağımı yaptım. Senden ricam kendine odaklanman, biliyorum zor ama ben hep komedi dizileri izledim hareketli şarkılar dinledim ya da arkadaşlarımla normal konulardan bahsedip kafamı dağıttım. Diğer türlüsü beni psikolojik olarak bitiriyordu. Rabbim sağlıkla kavuştursun ❤
Bu arada kızım şuan tam 25 aylık ve maşallah canavar gibi sapasağlam hiç endişelenmeyin. O minicik bebişler bizim tahmin ettiğimizden çok daha güçlüler