Girlinthesun  Kızlar selam son test bugün, önceki 2 test dün sabah ve akşamdı sizce pik olmuş mu bugün? SAT 18 Şubattı kızlar yorumları bekliyorum
NoName_ Girlinthesun bugün pik değerlendirin,yarın tekrarlayın bazen yumurtlama ⅔ gün sürüyor ama yarında çatlayabilir ☺️
Girlinthesun Girlinthesun @Nursotu @sutlukahve_ kızlarr pil bugün sanırım çatlaması ne kadar sürüyor ben ilk kez yapıyorum da bilmiyorum
Meridaily Girlinthesun evet kuzum pik olmuş. Değerlendir bu günü. Yarın da yap bakalım çatlayacak mı yarın
Nursotu Girlinthesun bugün pik değerlendirin ☺️ çatlama değişebiliyor bazen hemen catlıyor bazen 2 3 gün sürüyor test ile kontrol edin ☺️
Cicekbahcesi12 Girlinthesun testi ayni saatte duzenli yapmaya devam edin siliklesince catlamis demektir catladigi gunu de degerlendirin😍
Girlinthesun Nursotu 16.günüm bugün uygulamada da bugün gösteriyor o zaman testlerle devam ediyorum 😊
Meridaily Girlinthesun inşallah canım benim, güzel haberleri alalım bu ay biz de 🥺ben adet oldum 🥹 tedaviye başladık yine bunay kuzum ilaç kullanıyorum çatlatma iğnesi olacagım yumurta büyürse