Elifimsib Esma006 biz detaylıda görmüştük yüzüne bakana kadar ki kısımlarda hep siyah beyazdı yüzüne bakarken renkliye geçti doktor tabii bizim kız biraz nazlı çıktı anca yandan bi poz alabildik 🙈 kendi doktorum da her gittiğimde renkli de açıyor yüzünü görmeye çalışıyoruz ama göstermiyor hiç bebiş doğunca görcez heralde. Devletlerde bildiğim kadarıyla bu renkli ultrason şeyi yok detaylı da olsa normal kontrolde olsa hep siyah beyaz bakılıyor sanırım
Mzzz Benim gittiğim özel hastahanede her kontrolde 4 boyutlu yuzunude gösterirdi detaylida aynı yerde yaptirdim her şeyine normal ultrasonla bakıyor sonunda 4 boyutlu gosteriyor
2Princess1Mom Esma006 Bugün devlette detaylıya girdim bu şekilde verdiler. Sırtı dönük birde yüzü gözüken. 18 mart’ta özelde gireceğim detaylıya orda renkli ultrason veriyorlarmış araştırdığıma göre. 😊 Devlette bunu bile vermelerini beklemiyordum.
rumikaa Esma006 ben özelde normal ultrasonu bile böyle renkli alabiliyorum ama maalesef devlette detaylıyı bile net vermiyorlar ikisini de deneyimledim
sehnazz000 Esma006 bu renkli olanı bazen bize kadın doğumcu veriyor detaylıda vermediler çünkü yüzünü göstermedi 🙄 bende kadın doğumcudan istedim o verdi ama özelde Devlet hastanesinde diğerini bile bazı yerler vermiyor o yüzden detaylıda isteyin veya özele giderseniz kadın doğumcudan isteyin
2Princess1Mom Esma006 Benim hiç e nabıza girmemişler görüntü yok yazıyor. Sende duydum valla ilk e nabızda gözüktüğünü. 🤭
Cnhavva Esma006 doktorum normal muayenede bana hem siyah hemde 4 boyutlu renkli olarak vermisti kendisi
cakethesel Esma006 Devlette renkli olmuyor,özelde renkli ve 4 boyutlu oluyor birde bazı doktorlar cd’de veriyor.Benim gittiğim doktor hem renkli,hem 4d,hemde cd vermişti