Utkum ezgihayal benimde bu haftalarda dönmüyordu sonra kaç kere döndü baş geliş popo geliş daha değişir.ayrıca yöntemler pek sağlıklı değil bebeği erken Doğuma zorlarsın oluruna bırak
Findk9227 tazecikanneee ben son ayda hep endiselenirdim acaba ters döndü mü diye çünkü benimki düzdü eşime bi bak diyordum kulagini karnıma dayiyordu ses aşağı taraftan geliyorsa oh tamam diyordum sende bi dene canım
tazecikanneee Findk9227 evet kuzum bende stetoskopla yapıyorum onu sırt tarafı asagıdaysa tamam diyorum 😂 bu iki gündür aşağıda dün gece emin oldum hıçkırıkları kasıklarımdaydı😂😂😂🤭 insallah artık dönmez 😂😂
Aslksp Yalinn8 aynen öyle canım biz de gittik bugün bizimki de hala aynı dönmemiş ve yine yüzünü de göstermedi artık doğunca görücez inşallah😊 Biz de 19'una günümüzü belirledik 39+3 olmuş olucaz. O zamana kadar bi sürpriz yapmazsa bizim de 19 Mart bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah... Sezeryanı nasıl düşünüyorsun genel mi spinal mi
Yalinn8 Aslksp sıpaa illa dogunca gostericem yuzumu diyor demek hala😅hadi hayirlisi olsun, bi yandan tarih bilmek iyiymis aslinda, direkt spinali konustuk biz, geneli tercih etmem zorunlu bi durum olmadikca, spinal olucakk
Aslksp Yalinn8 evet canım valla birkere gösterdi bidahada asla ya 😀 benim bel fıtığından ameliyatlı olduğum için düşünüyodum riski olur mu diye ama 7-8 yıl oldu gerçi de. Bugün sordum doktora yok bi sorun olmaz dedi çok şükür ben de spinal istiyorum ya o anı yaşamak
tazecikanneee Findk9227 medikallerde bulabilirsin canım 15-20₺ civarı ben de vardı o yüzden suan ki tam fiyatı hakkında bir fikrim yok 🤭🤭
Findk9227 Findk9227 ya ben internetten baktım ama pahalıydılar ondan merak ettim çok istiyorum almayı da bakalım ☺
Yalinn8 Aslksp iyi iyi superr, zaten uyusuk olucaksin bel mel hareketi yok iyi olmus, o ani yasicaz insallah🙏🏻