Benmelda Benmelda arkadaşlar doğumumu bu hastanede gerçekleştirdim ve çoook memnun kaldım. Doğumhanede tüm personel çok anlayışlı ve kibardı. Herkes işini çok iyi biliyordu. Özelde olsa sezaryene alırlardı ama doğal doğumu sabırla beklediler. Tavsiye ederim
Benmelda zmz5857 bebeğinizi sağlıcakla büyütün, mesajınıza çok mutlu oldum, ebelerin yaklaşımı nasıl acaba ? doğumlar tek kişilik odalarda mı oluyor? açılma evresinde refakatçimiz yanımızda olabiliyor mu ? Anne bebek ten temasına önem veriyorlar mı?
zmz5857 Benmelda çok teşekkür ederim umarım siz de sağlıkla kavuşursunuz. Ben 40+5 te su azalması sebebiyle mecburi yatış yaptım açılma olmayınca da suni sancıyla 2 saat içinde doğum gerçekleşti. Ebeler açıkçası biraz sert yani şöyle ki ıkınmanızı vs isterken gözlerini açarak hadi yapmalısın şeklinde yükselebiliyorlar 😅ben ilk defa suni sancıyla doğum yaptığım için çok şiddetli hissettim ve çok bağırdım buna rağmen kimse neden bağırıyorsun falan demedi bu benim için artıydı. Açılma belli bir noktaya gelene kadar ayaklanmanıza izin var ama sonrasında nst ile yatmak durumundasınız. Doğumhane katında bütün odalar tek kişilik burada sancı çekip doğum anında yatağım çatala çevrildi. Kadın olmak şartıyla refakatçiniz doğum esnasına kadar yanınızda sonrasında dışarı çıkarıp doğumu gerçekleştiriyorlar. Kordonu kesmeden hemen temas ettirdiler bebişimle minicik bir andı ama benim yorgunluktan gözüm çok görmedi açıkçası o an 🥲bu arada isterseniz plesentayı da alabiliyorsunuz bana kesi atılmadı bu da artıydı benim için sadece bebeğim çıkarken biraz yırtılmam oldu onun için dikiş atıldı. Doğum biter bitmez refakatçim ve eşim dogumhane katına gelmişlerdi eşim doğum yaptığım odaya kadar girebildi sonrasında da servis odasına geçtik odam 2 kişilikti ama yanımdaki kişi taburcu olduğu için tek basıma kaldım ben🥰süreç bu şekildeydi yine hamile kalsam düşünür müyüm kesinlikle düşünürüm. Yemekleri çok felaket sadece temizliği de orta halli ama zaten 1 gün kalıp geldim evime çok da bakmadım bunlara şahsen 🌸
Benmelda zmz5857 şuan kasılmalarım var ve Ümraniye eğitim araştırma yolunda sizin bu mesajınızı okuyorum biliyor musunuz 😇🌺 Çok iyi geldi mesajınız içim rahatladı çok teşekkür ederim, her şey gönlünüzce sağlıcakla olsun 🙏🏻😇
ebruca52 zmz5857 merhabalar öncelikle hayırlı olsun 🙏♥️ Sağlıcakla büyüsün inşallah. Bende ümraniye takipliyim. Yakın diye tercih ediyorum. Son haftalar ne sıklıkla gittiniz hastaneye? 38-39 haftalık olduk diyelim üst üste randevu bulamıyoruz süreç nasıl ilerliyor. Hergün nst ye bakıp mı sancıya bakıyorlar. Benim acı eşiğim yüksek anlamazsam doğumun bağladığını diye korkuyorum. Bide acilden mi giriş yaptınız? Kadın doğum acilinde ilgi nasıldı?
zmz5857 Benmelda yaa inşallah su gibi doğumunuz olur sağlıcakla keyifle kavuşun bebeğinize 🥲güzel anılar biriktirmeniz dileğimle 🌸🕊
ebruca52 Benmelda Çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip etsin🥰🙏 Doktorunuz kimdi? Doğumunuzu hangi doktor yaptırdı? Kaç günde çıktınız? Uyarılarınız şunu şunu yapın bunuda yanınıza alın hastanede lazım oluyor tarzında önerileriniz var mı?
Benmelda ebruca52 çok teşekkürler nöbetçi doktorun adını hatırlayamıyorum ama çok iyiydi. Bence hastanede ki tüm çalışanlar çok iyi canla başla çalışıyor her biri. Size nefes egzersizlerini öğrenmenizi öneririm. Kasılmalar geldiğinde 4 e 8 nefesi çok işe yaradı. Bir de YouTube da bir link atayım o videodaki doulanın anlattıkları da çok işe yaradı
ebruca52 Benmelda Çok teşekkür ederim ilginize 🙏♥️Linki açamadım videonun adını yazarsanız belki daha kolay bulurum