Senamstf Kızlar Kayseri dünyam hastanesi ve Acıbadem güncel doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba ? Doktora göre de değişiklik gösteriyordur tabi ki ama hastane olarak fark ne kadar acaba
richgirl10 Senamstf dünyam 35 le başlıyor, indirimi yapıyor zorlarsanız 32 ye fln çeker ama acıbademin en düşük fiyatı 51 bin
atlasinannesi231118 Senamstf acıbadem standart paket 51000 ama dışarıdan gelen doktorlar için farklı fiyatlar verdiklerini duydum arayıp bilgi alabilirsiniz
Senamstf richgirl10 hadi yaa fark baya varmış 🥺 aslında dünyam hastanesinde bir doktora gidiyordum ama bugün başka bir doktor denemek istedim özel kliniği var ama doğumları Acıbadem’de yapıyor ve bu doktoru daha çok sevmiştim ama fiyat farkı çokmuş 🥺
Senamstf richgirl10 aslında systemde şuanda ama dünyama geçiyor doğum orda olacak. Suat altmışyedioğluna gidiyorum
Senamstf atlasinannesi231118 kusura bakmayın bildirimler arasında kaynamış yazdığınız yeni gördüm 🥺 teşekkür ederim cevabınız için ☺️ arada baya bir fark çıkıyor 🥺sanırım ya yine dünyama döneceğim ya da tamamen doktor değiştireceğim o zaman çok zormuş bu doktor seçimi 🤦🏻♀️
Sunss atlasinannesi231118 Acıbadem de vajinal doğumda epidural için ekstra ne kadar aldıklarını biliyor musunuz acaba
Senamstf Zynp5338 gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🥰 baya fark varmış o zaman 🥺 doktorunuz kimdi acaba ? Teşekkür ederim bu arada ☺️
Zynp5338 Senamstf teşekkür ederim :) sizde sağlıkla kucağıniza alırsınız inşaAllah bebeğinizi. Doktorumdan memnun kalmadım adını hiç vermeyim😄
Senamstf Zynp5338 inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️ yaa üzüldüm sizin adınıza kötü bir deneyim olmuş o zaman 🥲
Yazmelegi_ Senamstf rica ederim ❤️ Birgül hanim var çok cana yakın herkes çok ilgili arkadaşımda oraya gidiyor
Sunss dndkksal doğum ücreti ne kadar acaba benim bulunduğum il de yeni açılan bir hastane 25 bin istiyor da aşırı uçuk geldi Acıbadem bile 12 alıyormuş desenize
Yazmelegi_ Sunss ekstra epidural için 12 alıyor doğum için değil normal güncel fiyatlar en az 25 27 den basliyo