nurmltli61
Bir yerde dinlemiştim aynen şöyle söylüyordu: Psikoloji çok çok önemli siz çantaya biberonu mamayı koyunca örneğin emzirme çok zor geçiyor hemen çantaya yöneleceksiniz. Veya sezeryan doğum yapacağım sütüm gelmez yahut geç gelir bu düşünceyle doğuma girerseniz o sütünüz gelmez. Ve gerçekten o kadar doğru ki. Ben oğlumda asla mama veya biberon koymadım doğumumda sezeryan oldu. Bebeğimi çok güzel emzirdim. Asla o düşüncelere girmedim. 2 yaşına kadar da asla ne sütüm az ne sütüm yok bu tarz şeyler düşünmedim ve çok güzel emzirme serüvenim oldu. İnanın yanıma gelen ebeler bile şaşırmıştı hemen geldi sütün diye. Arkadaşlar zaten gelir. Normal doğum olsun sezeryan olsun doğum gerçekleşiyor sonuçta beyin , vücut bunun farkında. Ve Rabbim o kadar güzel yaratmış ki senin gögsünün bebeğinin ne kadar süt içeceğini bilebiliyor ona göre süt depoluyor. Ya o hocayı keşke bulabilsem de atabilsem buraya. O kadar güzel bilgiler veriyordu ki. Doğru emzirme taktiğine kadar bana ebeler 2. Gebeliğin mi diye bile sormuşlardı sadece o hocayı dinlerdim. Velahasıl kelam lütfen araştırın bol bol okuyun .