DnzDrn Merhaba canım 2021 aralıkta ilk gebeliğim 27. Haftada erken doğum oldu acil sezeryana alındım plasenta dekolman olduğu yazıyor raporumda maalesef 3 gün yaşadı bebeğim kaybettik. 3 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendim ve tüm sürecim diken üzerinde geçti senin olduğu gibi öncelikle doktor çok önemli benim doktorum çok tedbirliydi hiçbir sıkıntı yokken sadece risk olduğu için ilişki,uzun yürüyüş, ev işi, ağır kaldırmak vs kısaca beni yorabilecek her şeyi yasaklamıştı bol bol yat ve dinlen dedi sadece folik asit kullanımının ardından magnezyum başladık erken doğum kasılmalarını önlüyormuş bence onun da çok faydası oldu çünkü onu kullanmama rağmen sık sık yaşıyordum kasılma doğuma kadar gerektiği yerde arttırarak onu kullandım ayrıca önlem amaçlı 30 Lu haftaların başında ciğer geliştirici oldum. 34. Haftayı görünce oh diyebiliriz derdi bana hep şükürler olsun ki 2. Oğluşumu 38+0 da sağlıcakla kucağımıza aldık. Takdir Allah’tan ama her şey bizde bitiyor stres en büyük zarar bebişlere kötü düşünme ve hiç kendini yorma şimdi 3. Gebeliğim umarım kızım da vaktinde gelir diye dua ediyorum. Sağlikla vaktinde gelsinler inşallah 🙏🏻❤️