pinarsu Arkadaşlar daha biberon,emzik almadık ama biberon markası olarak🍼 phılıps avent mi Dr.browns Chicco Bunlardan hangısını onerirsiniz 🙏 Aklımızda phlıps avent var şu setli satılanlar onu dusunuyoruz ama bılemedık 😕
Ezgimstf pinarsu bende bir türlü karar veremedim bide pp mi yoksa cam mı alsam onu bilmiyorum çok kararsız kaldım
Aysnrplt Madele calma düşünüyorum. Araştırdım biraz anne göğsüne en yakın oymuş sizde bakın isterseniz fiyatı biraz daha fazla ama
pinarsu Ezgimstf bende bu konuda cok kararsızdım ama cevremdekıler cam cok onermıyırum kırılıyor cocugun yuzune dusuyor diye 🙄bu tupper gibi sert sağlıklı plastık olanlar daha mantıklı geldi banada sanırım avent alıcam 🤷♀️
Ytugcek pinarsu bende biberon almistım ama geçen hafta doğum eğitime gittim, emzirme hemsiresi ilk 6 ay kesinlikle süt sagma makinesi, biberon ve emzik önermiyorum dedi, çok gerekli olursa biberon yerine kaşıkla besleyin dedi
Bskrt Ytugcek öyle diyorlar ama boğazına kaçıuor bebeğin Kaşıkşa şırıngayla denedk bizde, emme refleksi olduğu için hep boğazına kaçıroyor De browns kullanıyorm 1 ay olacak meme reddi fln olmadı Hem emziriyorm hem de doymazsa mama veriyorm
Bskrt pinarsu dr browns kullanıyorm çok memnunum meme reddi olmadı, gaz da yapmıyor Avent kullanan arkadaşm çok gaz sorunu yaşadı dr brownsa geçti
pinarsu Bskrt yaa gercekten mi 🙄Bunu düşündüm aslında ama tam tersi aventin gaz problemi yaptığını duymamıstım 🙄😑