Merhabalar. Benim hamilelikleim cok yorucu zorlu ve çok üzücü geçti maalesef ki. Ilk dogumum 25 +3 de gerçekleşti 700 gramlik minik mucize kızım 3.5 ay yoğun bakımda cok zorlu bir mücadelenin ardından sağ salim bize kavuştu 🥰 Ikinci hamilelgim 26. Haftamda sonlandi maalesef ki yavrumun bu dunyada nasibi yoktu kizimi 2 gün sonra kaybettik 😓 sonrasinda rahim ameliyatina girdim derin bir perde ve yapışıklıklar vardı temizlenip açıldı tek tüplüydüm ve 2 ay sonra hamile kaldim 🤲🏻15. Haftamda serklaj dikişim atıldı. Aylarca yataktan çıkmadım doktor hastane dışında bir yer kimse görmedim. Pskilojik olarak çok çöktüm. Enfeksiyonlarla tiroidle kansızlıkla kasilmalarla çok şeyle mucadele verdim. Dun gece acil yatişim yapildi hissetmedigim sancilar 120 leri buldu ama aşırı kasilma vardi. 36 +4 te oğlum geldi💙 ve şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor. Allahim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin . Benim yaşadıklarımın tarifi yok maalesef çok kötü şeyler yaşadık gerek bedenimle gerek piskoljimle ama Rabbim dayanma gücü verdi. Allah herkesin evini bebek sesiyle doldursun Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkarmasın 🌸💓