Berivanabk34 39+3 olduk ara ara kasılmalarım oluyor yarın hastane randevum var bu şekilde gidip doğum yapan varmı yada sancısı olmayıp gidip doğum yapan strese girdim baya 10 sene önce doğum yaptım şimdi korku sardı yaşım 31
Gizemnurnr Berivanabk34 ilk gebeliğimde kontrole diye gidip doğum yapmıştım benim sancım yoktu ama 4,5 cm açılmam varmış o yüzden yatirmislardi
fdn25 Berivanabk34 39+5 te doğum yaptım o günün sabahı bile nst de sancım çıkmadı bir anda gece başladı herşey
rumikaa Gizemnurnr açılma olduğunu hiç mi anlamadınız benimde yarın kontrolüm var hiç belirti sancı yok
Berivanabk34 Gizemnurnr benim ilkinde öyleydi belirti yoktu ama 38haftalik doğdu şimdi 39+3 olunca strese girdim bebek çok kasıyor kendini birde eskiden çok merdiven inip çıkardım şimdi hem kilo aldım hem dışarı doğru düzgün çıkmıyorum kaç saat sürdü doğum
Haticeyn Bende ikinci hamileligimde 38+5 de kontrole gitmistim 4 cm acilmam varmia dogum icin yatis yapmıştım
Berivanabk34 fdn25 dün gece bende öyle oldum zar zor uyudum ama sabah hiç bir şeyim yoktu şuanda belim ağrıyor adet sancısı gibi
fdn25 fdn25 dikkat edin doğumdan bi kaç gün önce sabaha karşı hep adet sancısı çektim gün içinde geçiyordu
Womanmom15 Haticeyn benimde acilmam vardi 3 cm ama sancim yoktu doktor yatış vermedi ama ara ara düne kadar sancım oluyordu adet sancısı gibi suni sancidan hemen sonra mi doğum yaptıniz