Papatyasever Bunu hiç duyan var mı çevresinde arkadaşlar çok saçma biliyorum ama doktora bile soramadım saçmalığından ötürü.
GmzCml Papatyasever benim 20 ki haftalarda hep erken doğum riskim vardı böyle bir iddaya denk geldim Burda o günden beri ara ara manda yoğurdu yedim ve şuan 39 haftalığım ama ondanmıdır bilmiyorum 💁🏻♀️😂
Sedalii Papatyasever valla ne kdr doğrudur bilemem arkadasımda manda yoğurdu yedi baya bi geö doğurdu günü geçti , ama yediğinden dolayımıdır muamma 😂😂😂 sen oyle düşünme oyle olmasın er yada geç mecbur dunyaya gelecekler 👍🏻😘
Kamelya Papatyasever Bizim ordada yoğurdunu yiyen geç doğururmuş 3 ayımda kaynanam yedirdi bana yoğurdunu sağlıklı diye sonra anneme söyledim manyakmısın sen niye yedin diye gülmüştü hala dalgasını geçeriz ben manda yoğurdu yedim doğuramıcam diye 😅😅
esractn Banada çok saçma geldi suan. 😝😂Doğruysa (ki sanmiyorum ama) ben yiyim, ikizlerime hamileyim erken doğma ihtimali yüksek oluyo çoğul gebelerde, gec doğsunlar.😂😂😂
Yshlt Mandaya bakanlar erken doğum yaparken sütünü içenler tam gününde, kaymağını yiyenler geç doğum yapıyorlar. Manda doğum zamanının belirlenmesinde önemli bir hayvan.. dikkat ettiyseniz doğumhanelerde hep manda resmi olur, benim bi arkadaşım manda yerine mandalina anlamış çocuğunu doğuramadı aman dikkat 😂😂😂😂😂😂😂
Depresif_polyanna Yshlt söğüt dalına bile yuva yapmış mübarek bi hayvan 😁😁 hey allahım böyle bi bilimsel acıklama yapılmış mı? Her 40 haftayı geçen o zaman mandaya hücum etmiş demek 😉😆
Papatyasever Ere manda yoğurdu yiyip zamanında doğuran Yok hiç bu mesajlarda hep geç doğurmuşlar 😂😂Ne işşş
Papatyasever Depresif_polyanna çok geç olursa kakasını yemeye başlıyormuş içerde o yüzden soruyorum yoksa tabiki erken olmasın geçde olmasın zamanında olsun. 😊
Papatyasever Kamelya zamanında doğurursanız haber verin bana inşallah 😬 ben çok yedim de kaymak ve yoğurdunu