Simogg Merhaba ankarada olupta detaylı ultrason için devlet hastanelerinden randevu alabilen var mı ? Ben bugun etlik şehir hastanesine gittim ama 2 ay full dolu dediler. Aklım karıştı süresi de geçiyor devlet yoksada uygun fıyatlı özel var mı ?
Yetersukrbck_0618 Simogg etlik şehir hastanesi takipliyim full dolu dendi başka yerde çekinip gelebilirsin dediler bend ilk gebeliğimde gittiğim doktora yarına randevu aldım 20 haftalık hamileyim Gülhiz Karataş çok iyi bi doktor en uygunlarından bitanesi 3500 tl fiyatı
Dilek2025 Simogg Etlik şehir Hastanesi’nde yaptirdim bende 3 hafta önce ama iki ay önceden sıra alınıyor doktorunuz söylemedi mi ben 12nci hafta da almıştım sırayı
Pinaranneoluyor Simogg aynı durumdayım etlik e 12. Haftadan beri soruyom full dolu diyo bende dışarda özelde yaptırmayı düşünüyorum yorumlarda Ali ipek adından bir radyoloji uzmaninin iyi olduğunu soylediler aradım 4 bin dedi
Satii Yetersukrbck_0618 Bende orda ikili tarama yaptırıcam ama detaylıyı siyah beyaz doğru düzgün birşey söyleyen olmadı yazmışlar hep. 15 felan sürüyor bırakıyorlar diye doğru mu acaba. Bende ilk çoçuğum da özle yaptırmıştım baya baktı detay detay sıraladı göstermişti doktor. Bundada galiba Özele alıcam sizin dediğiniz doktor Ankara’da adres olarak nerede acbaa
demetmert Yetersukrbck_0618 merhaba yorumunuza istinaden yazıyorum kusura bakmayın benimde yavaştan detaylı ultrason vaktim geliyor da acaba doktorun muayenesi tahminen ne kadar sürüyor herşeyine detaylı bakıyor mu ? Görüntülerini veriyorlar mı ? Çıktı ve USB olarak
Beyzanurmomy Dilek2025 ben de etlikten aldım randevu memnun kaldınız mı acaba kaç dk gösteriyorlar renkli olarak mıydı
Yetersukrbck_0618 demetmert tahmini 1 saat sürdü baya detaylı inceledi her şeyini rapor, cd, ve 4 lü resim verdi
Dilek2025 Beyzanurmomy malesef renkli değil e nabiza fotoğraflar yükleniyor. Kendi terimleri ile inceliyorlar 20 dk falan sürdü benim ki baya yoğun oluyor bebeği çok görmüyorsunuz malesef