Tugbatje Kelebek123 kacinci haftada net goruluyor turkiyede ben hollandada kaliyorum ve burda 14 haftada net biliyorlar. Bende yarin turkiye gidecegim icin orda baktirimak istiyorum nekadar dogru olur acaba bilemedim??
Gunesdilsah Tugbatje erkek gördüm demiştim ya kız çıktı gerçekte bugün renkli ultrasonda kız dedi doktor ikinci kızımız geliyor
Misskaynak TugbaveBebisi bende yaa 2 keredir erkek bebek doğuruyorum rüyamda ama kızım olucak inşallah
petitehatunn Tugbatje Rüyamda birkaç kez erkek gördümm. Doktorumuz erken ama kıza benziyor dedi. Bir iki haftaya belli olur bakalım ne olucak😇
Misskaynak Tugbatje benim kızım olucak ama rüyamda hep erkek bebek doğuruyorum 🤔 erkek doğsun o doktora gösteririm ben herşeyi pembe aldık 😅😅💕
Birkedibirbebek Tugbatje ayyy ben de aynen bu gece gördüm rüyamda doktor senin oğlun olacak kesin falan diyordu
Cytm Tugbatje Bizde 13. Haftadayız ben rüyamda 4 kez erkek olduğunu gördüm 2-3 gün hastaneye gittiğimde doktor kızımızın olacağını söyledi 🧚🏻♀️
Freearc Tugbatje ben sana asıl olayı anlatayım mı :))) ben daha hamile bile değilken daha doğrusu hamileyken ama ben bilmiyorken rüyamda çok uslu tatlı erkek bir Bebek gördüm :) hamile kaldığımı öğrendik sonra. Ve şu an erkek olacağı da belli :)
Ceyk Bende hamile olduğumu öğrendiğimde rüyamda görmüştüm oğlumu emziriyordum çok güzeldi tosbağam ❤️❤️
Tugba88 Tugbatje bi kızım var ikinci gebeliğim rüyamda erkek gördüm ama kız hissediyorum 10. Haftadayız daha bakalım merakla beklyrm
aaasenaaa Benim rüyalarım sürekli çıkar ne görürsem onu yaşarım 5 defa erkek gördüm sonuncusunda doktor kontrolündeyken ultrasonda pipiyi gösterdiğini gördüm doktor zor bela bakabiliyordu aynısını yaşadım 😅 rabbim hepsini sağlıklı kılsın emanetlerimize iyi bakmamız içinde bize güç kuvvet imkan versin inşallah🤗❤️