Herkese merhabalar tüm gebelere sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreci ve doğum diliyorum. Bugün itibariyle 40+1deyim oğlum olacak inşallah ama oğluşum gelmek istemiyor. Doktorum geçen hafta iki kez açıklık muayenesi yaptı,vücut yapın normal doğuma çok uygun seni sezaryene almak istemiyorum ama açıklık yok dedi. Ufak tefek sancılar dışında da bir belirti yok onlar da muhtemelen yalancı sancı çünkü düzensiz. Yarın gel yatışını yapalım suni sancı verelim artık bekletmeyelim dedi,çünkü ben çok yoruldum artık çok zor bir hamilelikti aslında bebeğin hareketleri suyu falan iyi ama ben artık mental olarak iyi hissetmiyorum. Şimdi ben Meryem ana otu aldım dualarımı da okudum ota ama suya hastaneye yatış yapınca mı koysam yoksa şimdiden koysam mı kararsızım sonuçta en büyük faydası açılma sağlaması deniyor. Kimi yerde de sancı yokken suya koymayın anlamı yok diyor,suni sancı ile ilgili de beni çok korkutuyorlar çok ağrılı vs diye o da ayrı bir mesele. Şu an tek istediğim sağlıkla bebeğime kavuşmak ama tabii ki kolaylıkla olsun istiyorum. Varsa tavsiyeleriniz alırım,günü geçen ama açıklığı olmayan,suni sancı alan,Meryem ana otu kullananlar helpppp🙏🏻🙈