haylaz95 hhllyyaa en kötü parol içebilirsin çok ağrırsa eğer benim başlarda olmuştu özellikle grip olduğum zamanlar 20lik dişlerim coşmuştu bir süredir sakinler umarın daha da ağrımazlar çok geçmiş olsun sizede
hhllyyaa haylaz95 parolun kendine faydası yok ya bende hiç işe yaramıyo.başka ilaçta içilmiyo biliyorumda bu süreçte diş yaptıran var mı onu öğrenmek istedim
haylaz95 hhllyyaa normalde migrenim var ve arveles dışında ağrı kesicinin bir anlamı yok benim için ama çok tuhaf ki gebelikte de migrenim ara ara tuttu ve parol iyi geldi yoksa bende parol normalde hiç kullanmam o yüzden söylemiştim
umutluanne7 Ceylan1907 Günaydın canım gittim kan verdim aşıyı da oldum canım hiç yanmadı şimdilik bilemiyorum . Kızarıklık yanma olabilir dedi
happyboy_ umutluanne7 ağrı felan varmı kovid aşılarından sonra korkar oldum birde benim hiç tetenozum yok
umutluanne7 happyboy_ canım şu an için yok sonrasında bilemiyorum ebem kızarıklık yanma olabilir korkma dedi kolonyalı pamuk yaparsın dedi
happyboy_ hhllyyaa benimde 20 ilk diş ameliyatından sonra yanındaki dişi kırmıstı doktor dolgu felan idare ettim ama artık bir kısmı duruyor bende doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum kanama oluyor diş etimde arada oda normalmiş
umutluanne7 erikarpuz benim en son gittiğim doktor 23 e al dedi 22+3 yada 22+4 de bulmaya çalışıyorum . Şimdi randevu açılmış 21+4 e denk geliyor ondan almadım
umutluanne7 erikarpuz bende 21+4 olana randevu aldım gene ara ara bakıcam 2-3-4 Temmuz bulursam alcam artık o zaman 22+lara denk gelcek