haylaz95 Elif3419 BabeB c vitamini demirin emilimini hızlandırıyor diye biliyorum bnce mantıklı yapıyorsunuz
ikibaloglanannesi Mor-kelebek hamile değilim 😂daha öncede dedim sana değilim diye😂 28 aylık ve 2 aylık iki oğlum var:) İkiside darıca Farabi eğitim araştırmasinda doğdu:)
Mor-kelebek ikibaloglanannesi valla unuttum kusura bakma lütfen o kadar kişiyle konuşunca kafam karıştı iyice 🤭😢
Ceylan1907 Kızlar bugün tam 18 haftalık olduk ama hıc tekme va hissetmiyorum acaba evhammı yapıyorum?
Kadoliii Ceylan1907 bugün bende tam 18 hafta oldum bende de henüz bir şey yok , dün muayne oldum herşey yolundaydı endişelenmeyin sakın :)
Eekeayse Ceylan1907 Daha erken canım 20′den sonra hissedersin :) İkinci gebeliklerde bile 18. haftada hissedemiyor çoğu kişi
Ceylan1907 Kadoliii yaa iyi bari benimde haftaya perşembe daha zaman geçmiyor sanki 🙂 aynı haftada olmamıza sevindim cinsiyet ne bizim kız🌸
Kadoliii Ve birşey sormak istiyorum kuyruk sokumuna ağrı sancı saplanan var mı ? Benim sol kuyruk sokumuma ağrı saplanıyor yaklaşık bir haftadır eğilirken veya adım atarken bazen tutuluyor gibi oluyo. Aşırı kilo da almadım böyle olan var mı
Ceylan1907 Kadoliii bende de oldu ıkı kere hatta otururkende agrı yaptı ama ben gecen yaz kuyruk sokumumu catlatmıstım ondan diye düşündüm
Kadoliii Ceylan1907 bizim de oğlumuz gelicek inşallah . Artık yavaş yavaş bedensel zorluyor ve duygusal olarak daha farklı hissediyorum ☺️
ftmnrkrsad Kızlar selam Bizimki de net bir şey söylemek istemedi cinsiyet belli değil 17+2 olduk. Benim ağrım alt taraf kasıklarda yürürken oturup kalkarken Doktor magnezyum verdi geçmezse gel dedi 2 hafta sonra İçimizde yaşayan var mı ?
ssenaa_ selamlar☺️ benim hesaplamalarım yanlış mı nasıl hesaplıyorsunuz 10 ocak son adet günü bebişin cinsiyeti erkek yardımcı olur musunuuz?😍