bilgemomy Elif3419 benim kaybım vardı açılmadan dolayı tedbir amaçlı olacaktı ama kısalmaya başladı 13. Haftada 28 mm düştü yapıldı
Biyiklikedi umutluanne7 Selam canım, şükür iyi gidiyor. Aşı için aranmadım daha. İlk gebeliğimde 3 doz olmuştum ondam sanırım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
BabeB Elif3419 teşekkür ederim. İlk 28 ölçtü hoca 3 gün sonra 23e inince ameliyata karar verdi. Daha önce perde yoktu ama 16 haftalık bi kaybım var..
Elif3419 bilgemomy nasıl yapılıyor peki ameliyatla mı ağrılı bir işlem mi ve sezeryan olacak sanırım serklajdan dolayı değil mi
Senabal Aşklarım ben hiçbir şey anlamadım ben 14+3 üm doktor 26 Kasım dedi daha küçük gebelikler Ekim falan diyor biri aydınlatabilir mi 🫶
bilgemomy Ceylan1907 makat tarafıda kötü olduysa şiş zeytinyağ sür kuru bırakma onu sür o direk yumuşatıyor orayı canım çok sıkıntılı bisey
Kadoliii Nigar_A yani olabilir dimi ya bende öyle düşünüyorum 😅 bana artık netleştir iyice geç kaldın falan diye paniklettiler de , sanki rahatız bu dönemde de bide bizi evhamlandırıyorlae iyice
matelove hhllyyaa bende de ishal bulantı yaptı aç karnına içince bende o yüzden yemeklerden 1 saat sonra içmeyi denedim o zaman yapmadı birde öyle denemeni öneririm doktora sordum oda yemekten 1 saat sonra iç dedi
hhllyyaa matelove günün her saati her öğününü denedim gece yatmadan önce bile denedim hepsinde kustum en son ilacı değiştirdik yeni kullandımğıö yapmıyo şükür sabah aç karna içsem bile çok rahat
Mor-kelebek bilgemomy aynen önce muayene olmak gerekiyormuş nasip bakalım artık siz hangi sehirdeydiniz