umutluanne7 Günaydın kızlaaar Etiket olmadan bildirimleri açmak herkesin yazdığını görmek adına yukarıdaki takip et yıldızına basarsanız mesajları kaçırmazsınızzz🌸🥰 Nasıl gidiyor , nasılsınız canımmmm anneler Aşı için arananlar oldu mu ? Ben bayramdan sonra ilk tetanoz dozu olacağım 🥲 @Hmyra_53 @minismom @SuEr_Tu1512 @Emineyerlikayaa @Mor-kelebek @Biyiklikedi @Aley777 @bilgemomy @Ays_12 @maviportakal_ @Meral_63 @G-l-y @Sumeyye54 @Limonsekeri @Prettygfr @Zeynep81 @Dyggdr @1kirmizibuluut @___kubr___
minismom umutluanne7 gunaydın canım iyi gidiyo hafif bulantılar dısında bi rahatsızlıgım yok cinsiyeti hala ogrenemedik bekliyoruz 😀 ben carsamba gunu karma asıdan oldum 25 haziranda 2. dozunu tek tetanoz olarak olcam
SuEr_Tu1512 umutluanne7 Günaydınn canımm🥰 Akşamdan beri feci bir karın ağrım var. Sağ kasığıma ağrı gibi bişey saplanıp duruyor, normal midir bilemedim 🥺
Mor-kelebek umutluanne7 günaydın canım. Elhamdülillah bizde 18 hafta olduk tam mide bulantısı ilacını azaltmıştm ama yine başlayınca almaya devam ettim ve baş ağrısı var geçen haftadan beri anlamıyorm ara ara geliyor 😇 onun dışında iyiyiz elhamdülillah aşı içinde bayramdan sonra gidicez randevuyu çok önceden almıştık 😇 birde detaylı ultrason için randevu aldınız mı
G-l-y umutluanne7 Sağlik ocağındaki ebe benide bilgilendirdi canım 17 . Haftadan itibaren yapabiliriz dedi doktoruma danıştım oda 20. Haftadayi bekle dedi bayramdan sonraki hafta olucam bende
minismom umutluanne7 evet ya agrısı oluyo ertesi gun sisti buz falan koydum rahatladı 1 gun boyunca agrısını cektim ama fırsat buldukca buz koydum
minismom SuEr_Tu1512 gaz sancısı olabilir gecen aksam cektim ben gaz sancısını yok boyle bisey bebege bisey oluyo sandım ama gaz cıktıkca rahatladım acile bile gitmeyi dusundum o agrıyla
umutluanne7 SuEr_Tu1512 wc den bile olabilir bana bi kere oldu kabız olmaktan döndüğüm de öyle bi ağrı çektim
SuEr_Tu1512 minismom Evet o bende de olmuştu geçen. Artık misafirliğe gidemez oldum, biri gelse bile rahat edemeyip hemen odaya geçiyorum, yoksa çok kötü sıkışıyorum🥺
Ceylan1907 Kızlar bende iki gündğr birşey hissetmiyorum. Ne zormus ya doktora bayram sonrası randevumuz var ama acaba normalmi 4 haftada bir cagırıyor doktor. Din sanki ufak sancımgivi biriey girdi ama emin olamadım ilerledikce acaba iyimi diye düşünüyor insan
Burcak61 Ceylan1907 16+2 yim dün benim de sağ kasığım da ağrı vardı bebek solda diye biliyorum yani doktor ultrasonu o kısma tutuyordu geçen hafta ben de bugün devam ederse gideceğim bugün acile
Ceylan1907 Burcak61 bebek dolaşmıyormu hakeketlendi ya belki ordan oraya gecmiştir olamazmı acaba tecrübeli anneler bize yazsa keske
Burcak61 Ceylan1907 yani ilk gebeliğimi pek hatırlamıyorum ama bu şekilde bi acı yoktu bu bildiğin saplanıyor oğlumda böyle değildi ama bunda daha farklı ilerliyor artık büyüdüğü in organlara baskı yapmaya da başlamıştır
umutluanne7 Mor-kelebek ben pazartesi şehir hastanesine kd randevu aldım önce kd gidip orası yönlendiriyormuş detaylıya , ben devlette yaptırmaya karar verdim çünkü
bilgemomy Mor-kelebek su içmenize özen gösterin geçiyor o baş ağrısı .. detaylı özelde mi yaptıracaksınız ?
G-l-y İki gurur benimde kasıklarimda hafif ağrı var kızlar bizde 18+1 olduk benim geçmek bilmeyen enfeksiyon var birde doktor fitil yazdı en son gittiğimde iki gündür onu kullanıyorum bebek iyimi endişesi benide yiyip bitiriyor kızlar