Hmyra_53 Ya ben geçen pazartesi kan vermiştim beta 600 küsür çıkmıştı ondan sonra daha baktırmadım doktora gitememe de daha var tekrar kan verip betaya baktırmalı mıyım
Biyiklikedi umutluanne7 En güzeli bence de zamanını beklemek. Bakalım sağlıkla devam ederse İnşAllah olursa ssvd düşünüyorum.
Limonsekeri Momcrn ebelerle yanımda tartıştı ebeler odayı terk etti neler yaşadım ya o kadar zorluydu ki bebeğime bir şey olacak diye korkudan eşim kabul etmek zorunda kaldı sezeryanı
beyzaakartal umutluanne7 aşkım valla ben sürekli bulantı ve kusma yaşadığım için bayadır elimi hiçbir şeye sürmüyorum bugün ilk defa banyoyu temizleyebildim adam mutluluktan bayılacaktı 😅
Sudence_ Kızlar merhaba 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim sat 3 şubat hcg 221 çıktı ama ebem tekrar kan vermemi istemedi 10 15 gun sonra kadın doğuma git dedi sizce tekrar kan vermeli miyim
Geleneksel1anne umutluanne7 valla evde 3 yaş bi bebe vardiyalı çalışan bi eş olunca seyit onbaşı oluyor insan 😂😂
G-l-y Kızlar akşamları migdem aşıri derecede şişiyor meyve yesem bile patlayacak gibi oluyor sizde varmı böyle bişey
filiz8363 G-l-y ay bende öyleyim 8+2 yim bulantı ilacı ile duruyorum yemek yiyince çatlayacak gibi oluyorum karnım davul gibi
Ayse71 umutluanne7 kuzum ben sabahtan kahvaltı yaptımmı camları açarım evimi süpürürüm işim biter daha açmam birşey dökülmedikten sonra
bilgemomy umutluanne7 ben bayramdan dolayı evi 40 lamıştım resmen 😂 günlük süpürmeyi yapıyorum dikkat ederek
Mor-kelebek umutluanne7 valla mecbur yapıyorsun canim yarına misafirim var iftara bu saate kadar hazırlık yaptım tatlısını salatasını yarına anca soslar diğer yemekleri yaparım evi temizlerim hele peşine bir çocuk daha olunca o kadar dikkat edemiyorsun 🤭
minismom umutluanne7 suan 5+1 tam 40 haftayı doldurursa ekim sonu kasım bası gibi gosteriyo takvimim uygulaması ilki 38+4 te normal olmustu buda nasip olursa normal olur insallah