ipekmila_17 Arkadaşlar rahimde kanama alanı olan var mı ? 11. Haftadan beri kanama alanıyla uğraşıyorum , hala geçmedi :(
hhllyyaa Kızlar demir ilacı bende aşırı mide bulantısı ve kusma yapıyor yani olacak gibi değil doktorda doğum olana kadar kullancaksın dedi yani böyle geçmez bu hamilelik.mide bulantısı yapmayan bildiğiniz bir demir ilacı var mıdır acaba?
Elif3419 hhllyyaa Doktorun daha iyi bilir canım herkeste farklı bir etki oluyor durumunu anlatıp yeni bir ilaç iste bence benim kullandığım ocean d3k2 4 damla ekmeğe sıkıyorum bir yan etkisini görmedim
matelove hhllyyaa bende de ishal bulantı yaptı aç karnına içince bende o yüzden yemeklerden 1 saat sonra içmeyi denedim o zaman yapmadı birde öyle denemeni öneririm doktora sordum oda yemekten 1 saat sonra iç dedi
hhllyyaa umutluanne7 aslında rutin olarak demir ve d vit. Tüm hamilelere başlanıyo doğuma kadar yani benim çevremdeki tüm hamileler kullandı hep
Eres26 hhllyyaa ben de aynı durumdayım dün çok kötü yaptı ilk kez kustum Bugün içmedim Eczacıma sordum yemekten (kahvaltıdan ) 2 saat sonra yutabilirsin dedi Siz hangi saatte alıyorsunuz Hangi marka
hhllyyaa Eres26 ben ferrozinc kullanıyodum doktor önerisiyle günün her saati denedim yatmadan önce falanda içtim uyanıp yine kustum baktım dayanılacak gibi değil doktorla konuşup değiştirdik fertamire geçtik bugün suyla karıştırılıp içilen bugün akşam onu deniycem bakalım
hhllyyaa Eres26 siz hangi marka kullanıyosunuz valla çok kötü mide bulantısı ya bi de doğuma kadar kullanacaksın dedi doktor böyle aylar geçmez valla
Eres26 hhllyyaa oroferon 80 mg vermiş doktor Solgar ve ocean önerisi geldi ama bunlar 17 mg Mide bulantısı kabizlik yapmıyorlarmış Arada epey mg farkı var doktora sormadım henüz ama bu sabah hapını yutmadım da korkumdan
hhllyyaa Eres26 fertamirinde mg yüksek aklında bulunsun mide bulantısı yapmazsa sanada haber vercem cidden çünkü korkutucu bi mide bulantısı oluyo
hhllyyaa Eres26 çok şükür fertamir bende mide bulantısı yapmadı resmen dünya varmış dedim o mide bulantısıyla hamilelik geçmezdi.seninde aklında bulunsun😊
Gulbahcesi_ Eres26 tardyferon 80 mg kullanıyorum gece yatmadan iç ve yat direk dedi mide bulantısı yapmadı sadece kötü kokuyor
haylaz95 Elif3419 BabeB c vitamini demirin emilimini hızlandırıyor diye biliyorum bnce mantıklı yapıyorsunuz
hhllyyaa umutluanne7 valla en güzel mide bulandırmayan bi demir ilacı bulamazsam bende en son çare öyle bişey istiycem doktordan yeterli olduğu kadar artık yoksa geçmez aylar böyle
Eres26 umutluanne7 hangi multivitamin? Benim multinin içinde de var ama doktor ek olarak verdi bunu Hem de tahlil bile yapmadan Çevreme de sordum vermek zorunda doğuma kadar kullanmalısın demirin yüksek olsa bile dediler Doğumda demir depoları bosaliyormus