minismom amoretta guzel dusunuyorum bol bol dua ediyorum olcaksa zaten her turlu oluyo o yuzden ilk gebeligimde lekelenmeler yasadım bayram arifesinde acile gittim nobetci doktor yuzume karsı dusuk baslamıs tutunmaz bu bebek dedi yatıs vereym hastanede dusur bari dedi kabul etmedim kendi doktorum progestan fitil verdi yatıp dinlenmekten ve dua etmekten baska carem yoktu dogurdum ve kızım suan 2 yasında yicek ekmegi varsa ne yasarsan yasa tutunuyo ama yoksada ne yaparsan yap olmuyo dusuyo yani icini ferah tut aklına kotu seyler getirme
amoretta minismom çok şükür allah bağışlasın yavrunuzu. Ben de benzer şeyler yaşadım lekeyle ilgili progestana devam ediyorum. İnsan o kadar kolay kanıyo ki duyduğuna. Halbuki doğru nasibi varsa bu dünyada gelecek ama çok korkuyorum işte
minismom amoretta amin insallah canım sanada cok gecmis olsun insallah sag salim kavusuruz bebislerimize icindeki o korkuyu atman lazım kafanı baska seylerle mesgul et korktugun seyi ustune cekersin cunku iyi dusun iyi olsun 😊
amoretta minismom doğru söylüyorsunuz. Kötü düşünmekten başım ağrıdı artık. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn teşekkür ederim
Minacarin Benim bebeğim 15 haftalık Doğum tarihi 5 Ekim gibi görünüyor Fetal DNA testini ben 12. Haftada yaptırdım. 10 gün içinde sonuç çıktı
Elif3419 Kızlar bazen böyle sağ tarafımdan batmalar oluyor korkutuyor ya bişey olacak diye korkuyorum sizlerde de batma oluyor mu ilk zamanlar normal geliyordu da bayadır olmuyordu yine olunca bi tedirgin oldum
Arzu_tasan Elif3419 kaç haftalıksın canım ben 11 olmama rağmen ara ara oluyor doktora sordum buyudugu için normalmiş canım❤️
Elif3419 Arzu_tasan 9+4 canım bisn önce şu tehlikeli süreci geçirsek🤲🏻 2’li tarama yaptıracakmısın senin zamanın gelmiş
ipekmila_17 Eres26 Süreciniz nasıl devam ediyor ? Ben de 10 + 2 yim . 9. Haftadan beri hafif bulantılarım oluyor , aşırı yorgunluk, bitkinlik, şişkinlik …🥲
Eres26 ipekmila_17 6. Haftada başladı bulantılarım maalesef Haftada prilam a başladım Kimilerinin sabah bulantısı ya da kusmasi oluyor. Bende kusma yok ama gün boyu süren mide bulantısı çekiyorum. Sık sık birseyler yemem lazım atıştırmazsam aç kaldıkça daha kötü hissediyorum Birsey yiyince de maalesef gegiriyorum Şişkinlik mi yoksa karnım mı çıkıyor bilmiyorum bi farklılık var Her gün tuvalete çıkamıyorum Çalışıyorum , bitkin olsam da uyuyamıyorum 10 gündür hastayım. Bu süreci daha da zorlaştırdı. Mide bulantımın geçmesini ve iyileşmeyi iple çekiyorum Biraz normal hissetmek istiyorum normal hissetmeyi özledim 🥹
Kadoliii ipekmila_17 Bende 10+4 deyim aynıyız hemen hemen :) bende başından beri bulantı kusma yok sadece yorgunluk ve uyku yapıyor .