Meyra-tt ozlemsn aaaa teşekkürler hic fark etmemisim :) 22.10.2025 yaziyor ama sezeryan olcam tarihe ne karar verir doktor bilmiyorum
hhllyyaa Bilgemaitri88- arkadaşımda kardeşimde yaptırdı onlara firma söyledi cinsiyeti rapora yazmak yasakmış ama sadece doktora giden raporda yazıyomuş firmanın aileye söylemesi şansa heralde 😊
Bilgemaitri88- hhllyyaa evet bizim firmamız da yasal olmadığını ancak dr ile paylaşacaklarını söylediler dr uygun görürse paylaşır dediler.🥹
mavideniz9696 Evet cinsiyeti erken öğrenip cinsiyeti beğenmeyince gebeliği sonlandıranlar varmış o yüzden ülkemizde 3-3,5 ay dolmadan söylenmesi yasak. Erkek çocuk isteyenler kız çıkınca kürtaj olmak istiyormuş inanılır gibi değil tövbe
Ayse71 Arzu_tasan o gaz bendede var kasık ağrımda var yani oluyor hamilelikte bu hamileliğim daha zor geçiyor benim hayırlı sağlıklı kolaylıkla alalım kucaklarımıza inşaAllah 🤲🏻
ipekmila_17 Aşırı mide yanmam ve ekşimem var o da çok bulantı yapıyor . Kuru kuru öğürüyorum . Karnım kasılıyor sürekli :( 9 +5 olduk
Synonyms Gunaydin hepimize sağlık mutluluk dolu, bulantısı reflusuz bol enerjili güzel bir gün diliyorum.
Arzu_tasan Eres26 ben de 10+4 oldum canım normal ben de geğirme yok fakat gaz var arada gegırme oluyor sıkıntı yapma
erikarpuz -_MorKaka_- benim 12+3 her yerde 19 ekim yazıyor ama önden gidiyor 12+5 çıktı dün doktor 16 ekim görünüyor dedi bana