Efendininannesi umutluanne7 oyy maşallah 1 hafta var aramızda 💞 az önce köyden et geldi diye et pişirdim içim çıktı yemin ederim ilkinde hiç böyle olmamıştım çok kötü bişeymiş 😅
umutluanne7 Efendininannesi sana da maşallah kuzum 🥰 ayyy Allah seni kızzz ben bayılacam şimdi et demeee ot de bana 🤣🤣🤣
Efendininannesi umutluanne7 bayramda geldi napıcaz şimdi her evde et baklava ben tatlıdanda tiksindim 😅
Efendininannesi umutluanne7 bizde öyleydik bugüne kadar ama köye gitme ihtimalimiz çıktı Malatya’ya bakalım hayırlısı 🙈
umutluanne7 Efendininannesi Aslında değilim bayramlık bile hazırladım yeni hamiş olduğum için çok heyecanlıydım ama nasip olmadı 🥲 Bende Rabbimin bir bildiği vardır diyip doktorumu dinliyorum evdeyim 🤣❤️
Efendininannesi umutluanne7 olsun bir sonrakine gidersin inşallah 🤲🏻 oda olmazsa bir sonrakinle kucağında yavrunla gidersin o daha güzel 🥰
umutluanne7 Efendininannesi Evet Rabbimin vardır bildiği diyorum beni koruyordur birşeylerden diye düşünüyorum 🥰❤️
hhllyyaa Kızlar ya size annelik otomatik yüklendi mi ben sanki bişey hissetmiyorum valla vicdan yaptım
Efendininannesi hhllyyaa valla inan bende hissedemiyorum ilkinde havalara uçuyodum sanırım çok istediğimdendi bu bebiş beklemediğim zamanda geldi ondan sanırım 🥲
hhllyyaa Efendininannesi garip yani ben çok isteyerekte hamile kaldım ama bilmiyorum belki banada biraz sonra yüklenir inşallah yani😂