Kadoliii ftmnrkrsad Doktor bana ramazanın başında oruç yasak dedi , bol bol su tüketmemiz gerekiyormuş
vaveylamom ftmnrkrsad ben tutuyorum. Dr ilk 3 ayda senden beslenmediğğ için tutabilirsin dedi hem devlet hem özel. Birkç gün tutmadım baktım ki bulantıdan dolayı zaten bir şey yiyemiyorum tutmaya devam ettim :)
Catperson Selamlar, doktor kontrolünden geliyoruz. Her şey yolunda, bir hafta önden gidiyor gibi ultrasonda son âdet tarihine kıyasla. Fatal dna konusunu ne yaptınız ya da yapacaksınız?
umutluanne7 Catperson ben yaptırmayı düşünüyorum 2-3-4lü testleri yaptırıp stres olmaktansa öyle mi böyle mi diye düşünmektense
Gulbahcesi_ Catperson ben hıc fetal dna yaptırmak ıstemıyorum sonucta o benım her sekılde bebegım ondan vazgecemem
Catperson umutluanne7 bu şekilde mantıklı geliyor bana da. Aradık konuştuk kanı hastanede veriyormuşuz ama biz kargoya teslim ediyormuşuz sonra. Bayramdan sonraya erteledik bu yüzden
ftmnrkrsad Kadoliii ramazanın başında çok dikkat ediyordum iftardan sonra su içeyim 3kitre içiyordum sonra midem almamaya başladı zorla içiyroum
NurAyse_nur umutluanne7 programa gore doğum Kasım’da gorunuyor ama benim şöyle bir durumum var 2 sezeryan sonrası normal dogum istiyorum o yuzden dogum ne zaman olur bilemiyorum 😂 aslinda yaz bebegi istemistim ama ufaklik surpriz yapti 🫶🏻 saglikla gelsin
tugbademir21 Arkadaşlar her gittiğimde çocuğum büyüyor normalde 8+5 diye biliyordum bugün özele başladım 9+2 olmuşum
Kahverengihisler Bende 7+3 oldum ama bu 7. Hafta gümbür gümbür geldi aşırı mide bulantısı kusma uyku Çok fena herşey kokuyor hiç bir şey yiyemiyorum böyle olan var mi
Catperson umutluanne7 Muğlada genox 13,700 gibi bir fiyat bermiş Başka bir firma ile de görüşmüş eşim Denizlide bulduğu 17bin demiş onlar da.
Kahverengihisler umutluanne7 hafif bulantı arada oluyordu genelde akşamları birde uyku hali ama 7. Haftaya girdim hiç gözümü açamıyorum sürekli istifra ediyorum en son eşime ağlıyordum hep böyle mi sürecek diye 😂
vaveylamom Gulbahcesi_ gebeliği sonlandırmak ya sonlandırmamak için değil bebekte sağlık sorunu varsa doğar doğmaz müdahale gereken durumlar için yanda doğum sürecinde temkinli olmak için yapılıyor testler. İkili tarama olumlu çıktıysa gerek görülmüyor genelde.
Catperson Gulbahcesi_ ben de böyle düşünüyorum bir yandan da müdahale edilmesi gereken bir durum oluşursa önden haberdar olmak iyi olabilir gibi. Yaşımdan dolayı ikilidn sonra diğer taramaları da önerecek zaten doktor birkaç seferde uğrşamaktansa tek seferde tamamlamak da mantıklı geliyor bakalım.