Ayse71 tugbademir21 iyi canım valla oğlum ateşlendide şurup alamay geldim eczaneye hastalık dolaşıyor etrafta dikkat etmek lazım sen napıyosun
annesininincitanesi umutluanne7 8+0 bugün bizim 🥹🧿 doğum tarihi 2 kasım görünüyor ama bakalım nasip 💓🌸 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kızlar, burayı aktif tutalım birbirimizden haberimiz olsun belirtiler, yaşananlar vs her şeyi paylaşırız 🫶🏻✨
umutluanne7 annesininincitanesi Genellikle aktifiz takibe alınırsa etiketsiz yanıtlarda bildirim olarak gelir daha iyi oluyor 🥰
hhllyyaa tugbademir21 ya hep kese göründükten sonra beta takibini bırakıyolar diye biliyorum o yüzden endişe ettim biraz
tugbademir21 hhllyyaa yok bebeğim zaten 2 mi 3 keremi ne alıyorlar beta ondan sonra ultrason ile bakicaklar
Hanfak umutluanne7 ekimin 1’i beklenen doğum tarihi 🥲 inşallah hayırlı mutlu huzurlu bir şekilde kucağımıza almak nasip olur hepimize 😍😍😍Çarşamba günü ikili tarama testimiz var doktorumuz gösterirse cinsiyetinide öğreniriz dedi 🫣🫣🫣
umutluanne7 tugbademir21 Sağol kuzum , düşük tehlikem devam ediyor ama hafif hafif kahverengi kanama oluyor yüreğim ağzımda korkuyorum 🥹
hhllyyaa Kızlar 6.haftada kese boyutunuz neydi benim 23mm olması gerekenden büyük ve içinde hala bebek yok.doktor bi açıklama yapmıyo sadece bekliycez diyo çok canım sıkıldı
umutluanne7 bilgemomy bende iki tane kese var biri sağlıklı diğeri boş gebelik ondan dolayı normalmiş vucüt onu zamanla emecekmiş yada atacakmış