tugbademir21 ipekmila_17 normaldir canım banada 1 kere dinlettiler çünkü kalp atışını duymak için bebeğe ses dalgaları gönderiyorlarmış buda sağlıklı değilmiş
ipekmila_17 Arkadaşlar doktorunuz gebelik kesesi ölçümümü nasıl yapıyor ? Özeldeki doktorum kesenin bir ucundan bir ucuna ölçüyor . Devlet hastanesindeki doktorum kesenin tam ortasından dar yerinden ölçüyor . Öyle de 5 gün geri çıktı gelişimi
Elifeminask ipekmila_17 ipek hanım onu dert etmeyin daha cok yeniyiz bu benm üçüncü gebeliğim geriden gelen yada ileride olan bebekler zaman içerisinde normaline denk düsüyor.
tugbademir21 Ayse71 vallaha ben dedimki elimde var napiyim onları istersen bitir dedi bende arar ara aksamlari atıyorum
Ayse71 tugbademir21 anladım canım Banada öyle dedi ama ben kullanmıyorum sonuçta gerek yok artık çok şükür
Efendininannesi Catperson ayy evet ilk hamileliğim kışa geldi karnım çoooook büyüktü hep öyle olsun istemiştim 🥹 bu seferki yaza denk geliyo elbiselerle çok tatlı durucak inşallah 🩷🩵
Catperson tugbademir21 ay dün gece durduk yere canım çekti, eşim işteydi ondan istedim bir sürü içtim, bugün sığamıyorum kendi derime🫢
Catperson tugbademir21 en güzeli aslında normalde bizim eve pek girmezdi bile şaşırdık mı ne oldu bu aralar her gün çıksa karşıma içeceğim. Durmam gerek.