beyzaakartal umutluanne7 keseye yakın değilse kanamaların korkma canım içini ferah tut gün içinde tuvalet dışında kalkmamaya çalış Allahın izniyle geçer
bilgemomy beyzaakartal benim de kesenin orada ama ufak bi kanama alanı dedi progestan verdi 2 haftalık inşallah geçer 2 haftaya
umutluanne7 bilgemomy Ayse71 bilgemomy Dyggdr Ayse71 beyzaakartal minismom Ceylan1907 Teşekkürler kızlar daha iyiyim şükürler olsun . Kanama durdu Rabbim bebisimi korusun . Kanama alanı keseye yakınmış o yüzden ekstra dikkat etmem gerekiyor
cennetkusunannesi Merhabalar kızlar son adet başlangıci 5 Şubat - 4 martta hcg 20 10 Mart’ta 596.8 Çıktı 14 Mart’ta tekrar vereceğim Şuanda 5+1 gibi Sizce kaç olursa kese görmeye gideyim❤️
Oykukzy cennetkusunannesi benimde 5 Şubat son adet başlangıcı 5+3 te gittim ben keseyi gördük çok şükür
minismom umutluanne7 aaa cok gecmis olsun bi an once toparlarsın insallah ihtiyacların dısında yerinden kalkma temizlikmis falan bırak bi sure kalsın senden ve bebisinden onemli degil
Ceylan1907 umutluanne7 canım benım dinlen gecicek bendede 5. Haftada görmüştü 6. Hafta azalmıs yada görmedi öyle birşey dedi:) endişelenme demiyeceğim cünkü ister istemez oluyorsun
ipekmila_17 Kızlar benim de kesemi sağ tüpüme yakın gördü. Çok olumsuz konuştu. Bu durumu yaşadınız mı ?
Ceydktk Kızlar bulantılarınız başladı mı benim dünden beri kendini göstermeye başladı 5+6 yım henüz 😔🤢
Arzu_tasan Ceydktk benım de 5 haftalıkken başladı kusma yok şuan devam ediyor 7 haftalıgım keseyi gördüm ama 2 hafta sonra gel dedi 7+3 de gidicem kalp atışını duymaya
Oykukzy brcaslan doktora gittiniz mi ben gittim keseyi gördük 5 haftaya uyumlu dedi ama henüz bebek ve kalp atışı göremedik 1 hafta sonra dedi
Sema7 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 🥰 Kasım annesi olucam inşallah daha keseyi görmedik haftaya salı gidicez inşallah.benim tüp bebekle oldu inşallah dileyen herkese Rabbim bu mutluluğu tattirsın başta bizleride 🤲
hhllyyaa İyi geceler hanımlar bende şuanda 4+5teyim tabi kendi hesabıma göre henüz doktora gitmedim.ilk hamileliğim o yüzden çok tecrübem yok.keseyi kalp atışını ne zaman gördünüz acaba birde istanbul avrupa yakası için doktor hastane öneriniz var mıdır?
Kahverengihisler Bende çok yeniyim 4+6 inşallah pazartesi keseyi görürüz. 3 yıldır istiyorum 1 kimyasal bir üzüm gebelik geçirdim. İnşallah hepimiz en sağlıklı kolay şekilde süreci tamamlayıp kucağımıza alırız ♥️
ipekmila_17 umutluanne7 benim de kesem sağ tüpe yakınmış . Takip ediliyorum . Kesemi gördük ama sonuç ne olur bilmiyorum
minismom umutluanne7 iyi olduguna sevindim 🤗 evet ilk 3 ay en azından cok dikkat et canım sag salim kavusuruz insallah bebislerimize ☺ bidaki kontrolun ne zaman
Ayse71 umutluanne7 canım dinlenmen gerekiyor ve ağır kaldırmamaya dikkat et benimde öyleydi çok yakında dinlenerek iş yapmayarak geçirdim hamdolsun 🤲🏻🌸 dikkat ettikten sonra geçiyor