minismom Bende ilk kontrolume gittim haftaya cuma bi daha cagırdı kalp atısı icin keseyi yolk sacı gorduk
minismom umutluanne7 saol canım 6 haftalık ama ultrasonda 5+5 olarak gordu olsun ilerde yakalar haftasını sen naptın canım
ftmnrkrsad hediyei 5+1 gözüküyordu uygulama da ama doktor dün yani Salı 4+5 le uyumlu dedi Yakalar diye düşünüyorum 🫠
Nilay01- Bugün 7 haftalık olduk keseyi gördük 2 gün önce gittiğimde ama kalp atışı için çok küçük 2 hafta sonra gel bakalım dedi google de hesapladığıma göre ekimin sonu gibi görünüyor 2.gebeliğim ve sezaryen olacak büyük ihtimal
Gulbahcesi_ @umutluanne7 @ftmnrkrsad bugun kontrolum vardı cok sukur ki keseyı gördük 10 milim kan değerim de 5121 şükürler olsun 🙏🏻
Dyggdr @umutluanne7 @SuEr_Tu1512 kızlar doktora gittim ama doktor sinir bozucu biriydi doğru düzgün bilgi vermedi. Sadece 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Bir de idrar yolu enfeksiyonum çıktı ilaç verdi bakalım nolucak.
SuEr_Tu1512 Dyggdr Bence doktorunu değiştirmelisin sinir oluyorum işini güzel yapmayan insanlara sanki biz sizi o koltuğa zorla oturtturduk😬 Kese göründü mü peki canım
umutluanne7 Dyggdr Başka bi doktora daha git istersen için rahat etsin . Allah akıl fikir versin şu bazı doktorlara gerçekten
Sudence_ Dyggdr merhaba benim de bugün kontrolde cok akıntım oldugunu söylediler sanırım enfeksiyon oluyor bana 14. Haftaya kadar ilaç vermeyi istemiyoruz dediler sana hangi ilacı verdiler acaba
Dyggdr SuEr_Tu1512 keseyi gördüğünü düşünüyorum canım kalp atışı için çağırdığına göre. Ben ekranı görmedim kağıt filan da vermedi diyorum ya sinir bozucu biriydi bir daha asla gitmem
BlcSongullllllllll Günler neden bu kadar yavaş geçiyor ya 12 gün sonra bebeğimle tanışacağım ama günler geçmiyor 🥹şu an 6 haftalığım ve beta 8bin üzeri inşallah gittiğimde hem bebeğimi görürüm hem de kalp atışını duyabilirim 🤲
Dyggdr umutluanne7 başka doktora aldım canım randevu ama 1-2 sefer daha gideyim özel hastaneye devam etmeyi düşünüyorum zaten