Muzicemm beyzaakartal Doktora sordum korkulacak bişey değil dedi duphastone kullanıyorum ama icim rahat değil pazartesi randevu aldım gidicem Teşekkür ederim 🤗
beyzaakartal Muzicemm benimde ilk gebeliğimde kahverengi akıntım vardı progestan kullandım 2 hafta sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o yüzden böyle şeyler beni çok korkutuyor lütfen yanlış anlamayın sizi üzmek için söylemedim 🥰
filiz8363 G-l-y ay bende öyleyim 8+2 yim bulantı ilacı ile duruyorum yemek yiyince çatlayacak gibi oluyorum karnım davul gibi
G-l-y filiz8363 Ben daha 6 haftaligim ama şimdiden böyle miğde bulantısı çok yok ama karnım çok şişiyor 5 aylık hamile gibi göbegim oluyor zaten vardı biraz
ftmnrkrsad Kızlar 4+4 bugün tekrar beta verdim 1012çıktı 2gğn önce 379normal mi ilerliyor kese gözükmedi yine salıya gideceğim 5+0da görünür mü
ftmnrkrsad likapaa53 lekelenmem oldu adet tarihimden itibaren 6gün ama çokça azdı doktor progesteron verdi bugün 2.gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşmamıştım. Stres oldum ister istemez
filiz8363 G-l-y benim de öyle inanılmaz şiş gören 6 aylık sanır ama çok yiyorum tabi onun da etkisi yok inşallah hiç bulantın olmaz rahat geçirirsin
kuzeylianne Zambak-12 tabi veririm Allah izniyle. 😊🙏 bende 2 hafta sonra gidicem. Endokrin filan hepsini aynı gün halledeyim dedim. Size de bebeğinizle ilk görüşmede bol mutluluklar diliyorum.😊🌸
Zambak-12 kuzeylianne teşekkür ederım güzel anne amin size de bol gülücüklü güzel sonuçlar alacağınız güzel günler olsun 🥰🎀