Elif3419 Biyiklikedi Allah razı olsun canımm Rabbim sana da benimkinden daha kolay kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 o kadar güzel bir duygu ki çok şükür şuan yanımda meme aranıp duruyor cimcime☺️ karnıma gelip bastırmaları dışında şükür güzel geçti ister istemez ameliyat sancısı var ama o kadar olur☺️
BlcSongullllllllll Biyiklikedi amin Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah. Ben zaten 37. Haftadan itibaren doğum hareketlerini yapıyorum devam edeceğim inşallah yer silmeyi de çok duydum onları pazartesi temizlikte beraber deneyeceğim inşallah halıların var onları yıkayacğım. Bakalım Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Biyiklikedi BlcSongullllllllll Aminn 🤲 evet bildiğiniz ne kadar yöntem varsa deneyin ve bir avazda doğurun İnşAllah suni sancısız.
Biyiklikedi Elif3419 Ay Elhamdülillah 🤲 Rabbim analı babalı büyütsün. Bol bol süt olsun. Güzelce toparlansın. Ameliyat ağrısı zor valla yalan söyleyemeyeceğim. 3 sene geçti 1.doğumdan halâ ağrıyor. 10 sene geçenler bile aynı şeyi söylüyor. Birde sezaryen doğum kolay derler. Annelik her yönüyle öyle kutsal, öyle zor ki. Rabbim yanımızda olsun 🩷
BlcSongullllllllll Biyiklikedi inşallah en çok korktuğum şey uni sancı kendi sandım olun istiyorum herşey normal b şekilde olun bitsin 😅 pek birşey kalmadı zaten çarşamba günü çağırdılar doğuma ayın 29 da yatış yapacağım hala ara ara gelip giden sancılarım var ama düzenli değil yani doğum değil ama yakın olduğumu gösteyo inşallah kolaylıkla biter oturdum günlerdir doğumun kolay geçsin diye inşirah ve Abese nin ayetlerini okuyorum…
Zero93 Kızlar 37.haftamdayim felaket vajinal akıntım var vajinam hep ıslak. Bugün doktordaydim bebeğin suyu iyi dedi ama ben şu sızıntısından korkuyorum. Sizde de son haftalarda vajinal akıntıda artış oldu mu?
meteniinannesi Zero93 Bende oldu sarı renkli ve sürekli ped değişmekten sıkıldım, arada peçete koyuyorum ped dayanmıyor
alyass Zero93 33.haftadan beri bende de var. Ben de ped değiştiriyorum sürekli. 35 olduk şimdi hala devam ediyor
Kadoliii Bendede var su gibi devamlı günlük ped değiştriyorum veya çamaşır , amniyon sıvısıda normal çıkıyor .
Zero93 Kadoliii doktora geldim şimdi ped gibi bir şey verdi onu taktım bekliyoruz renk değişimine bakacaklarmis
Kadoliii Kızlar kimsede hareket yok mu ? Doğum vs .. ben 39 hafta oldum bugün bende hala bir hareket yok 🙄
Eres26 Kadoliii 38+6 olacağız yarın Cuma 39 Dün doktora gittik bebeğin başının rahim ağzına uzaklığı 4 cm di Sancı falan çıkmadı
Aaa_1 Kadoliii 37+6 bugün kontrolümüz vardı. Nst de sancı çıkmadı, suyum gayet iyi, bebeğin başı aşağıda her şey olması gerektiği gibiydi ama alttan ultrasonla kontrol ettiğinde rahim ağzın incelmiş bu çok beklemez dedi doktor 🥹 bu hafta gelebilirmiş 🙏🏻
cakirbebek Kadoliii 34+1 im bugün bütün gün hastanedeydim sancım vardı ciğer geliştirici vuruldu serum falan aldım 1 hafta sonra gel dedi hayırlısı
Biyiklikedi Kadoliii Ben pazartesi 39+1 de doğum yaptım. 2.sezaryenim için o güne randevu verilmişti. Bugün de taburcu oldum Elhamdülillah
Elif3419 Biyiklikedi gözün aydın olsun canım Sağlıkla kolaylıkla büyütürsün inşallah 🤲🏻😍 bende cuma taburcu olmuştum fakat şuan yine hastanedeyiz enfeksiyon olmuş bebeğimde🥹