ipekmom_ Elif3419 canım nasılsınn? Kontrole gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı zaten hiç bitmedi şu enfeksiyon bendee, hem ondan kaynaklı hemde doğum yaklaştığı için olduğunu söyledi herhangi bir olumsuz durum yok çok şükür 😇 2hafta sonra doğum tarihi alacağız inşallah
Elif3419 ipekmom_ iyi diyelimmm iyi olsun ağırlık yoruyor insanı sen nasılsın☺️çok şükür canım bir sıkıntı olmamasına sevindim bende idrar tahlili vermiştim bir sıkıntı çıkmadı.. bugün kaç haftaydın bebişin kilosu kaç olmuş☺️
ipekmom_ Elif3419 33+5 oldukk 2200olmuş bebiş, 2hafta önce gittiğimde 2kiloydu 2haftada az almış gibi geldi bana ama bakalım diğer kontrolde ne olacak belli olur ☺️
Kalbimde Tutuuu Oo kuzum burda nişanım geldi diyip 38 39 da doğuran var merak etme suyun gelmediği sürece problem yok
Tutuuu Kalbimde evet doktorumuz 2 hafta daha dayanabilecegimizi söyledi bakalım ne oluyor insAllah sağlıkla olur🥹
Kadoliii Kızlar birşey sormak istiyorum , hastane çantanıza ek olarak havlu ve battaniye koydunuz mu ? Yani soğuk olur mu üşürmüyüz doğum sonrasında onun için battaniye soruyorum, havlu da bulunuyormu hiç bilmyiorum hastanede
Zero93 Kadoliii Ben havlu koyacağım. Ama battaniye koymayacağım hastane sıcak oluyor orda da vardır diye düşünüyorum . Geçen gece yenidoğan katında nst çektiler bana içerisi çok sıcaktı piştim nst cekilene kdr
hhllyyaa Kadoliii Kadoliii genelde battaniye yorgan oluyo hatta havluda oluyor ama sen yinede kendi havlunu koy
erikarpuz Kadoliii cumartesi doğum yaptım özel hastane takipliyim havlu almıştım ama duşta oradakini kullandım hiç kendi havlumu açmadım üşürüm diye yelek koymuştum pijamalar bile beni daralttı ama yan odamdaki lohusa arkadaşa pikeler hırkalar yetmedi sanırım bu biraz kişisel bir durum
Kadoliii Zero93 anladım sezeryan falan olursa böyle ameliyathaneden çıkanlar biraz titriyor da ondan dedim 😀
Elif3419 Kadoliii evet ameliyattan sonra titreme oluyor arkadaşımda görmüştüm ameliyathane çok soğuk birde ordan gelince ısınmak gerekiyor
Kadoliii Elif3419 o zaman almakta fayda var değil mi zaten evim hastaneye uzak dursun arabada en iyisi
Elif3419 Kadoliii bencede kesinlikle alın yanınıza zararı olmaz arabanızda varsa zaten olmadı eve geri döner ama ihtiyacınız olur muhakkak ben kalın bir sabahlık aldım onu giyeceğim üstüme
hhllyyaa Hastaneyede sorabilirsin doğuma yakın imkanları ne odalarda yorgan oluyo mu yada aklına gelen başka bişey varsa
Eres26 Merhaba hastane çantanız için kalın elbise gecelik tarzı birsey bulabildiniz mi Doğum sonrası elbise giyin pijama giymeyin diyorlar ama doğumdan sonra üşüme oluyormuş kafam karıştı
Elif3419 Eres26 evet bende kalın gecelik aldım 2 tane 1 tanede sabahlık aldım kalın titreme üşüme oluyor diye ince almadım ben
mavideniz9696 Eres26 elbise gecelik türü şeyler tercih etmiyorum ben pijama koydum dediğin gibi üşüme ihtimalimiz var neden bacaklarımız çıplak olsun ki ayaklarını bacaklarını sıcak tut diyorlar
Eres26 35+3 olduk bugün Sabah tuvaletten sonra çamaşırıma ıslaklık geldi devamı gelecek suyum geldi diye çok korktum Sonra kesildi gibi anlayamadım tam Bu haftalarda bu tarz sızıntı yaşayan oldu mu
hhllyyaa Doğum sonrası titreme üşüme vs max 1 saat sonrası odalar çok sıcak oluyo genelde tabi tedbir kalın şeyler alın yanınıza ama ince şeylerde alın bunalırsanız diye