haylaz95 Eres26 nutrıfıber fiber kompleks doktorum bunu önerdi ben süte karıştırıp içiyorum azıcıkta kahve koyuyorum içine başta etki etmiyor gibi geliyor ama düzenli kullanınca faydasını gördüm bu arada magnezyum da kullanıyorum normalde magnezyumun da bağırsak düzenleme etkisi var ama bana işe yaramadı maalesef
Eres26 haylaz95 probiyotik kullanmıyorum ama sütlü latte içersem ( evde yapıyorum şekersiz ) tuvalete cikabiliyorum bazen bu yöntemi kullanıyorum Kahvenin bu konularda etkisi var
Meyra-tt haylaz95 kan ilacini duzensiz icince kabizlik oluyor, ama kan ilacini duzenli kullaninca bagirsaklarim guzel calisiyor, benim minnoş erkek, hangi sehirdesin
Meyra-tt Suan bi cok seyi yikandi, bi ara utulencek, kendime emzirme atleti almam lazim, onu almadim ,hastanede giymek icin terlik almam lazim ,acaba siser mi ayaklarim diye bekliyorum
dedimolabilirrr Bada yani benim 36-37 arası çıktı 38de doğuma alındım sezeryan olarak ama daha erken çıksaydı ilaç vs ile durdurulabiliyormuş sanırım. Suan ikinci hamileliğim bu sefer daha riskli durumdayım daha erken çıkabilir diye yediklerime vs dikkat ediyorum 3 hafta da bir de kan veriyorum. Doğumdan sonra en ufak bir iz kalmadı ama kaşıntılarım geçti ve enzimlerim hemen normale dönmüştü 🫠
mehmetsaki umutluanne7 27.haftaya girmeme 1 gün var normalde aralık ilk haftası olarak gösteriliyor ama sezeryan olacağım için kasımda doğum olacak inşallah🥲🤲
haylaz95 Eres26 bende sütlü kahveyle içiyorum bunu şekersiz tadı biraz tuhaf bastırsın diye ama sadece kahve içsem bile pek işe yaramadı ve aslında geç başladı kabızlık ama yetti 3 günde bir çıkıyordum ve artın nefes bile alamıyordum kayısıdır eriktir incir hepsini yedim ama pek işe yaramadı en son çare olarak ikisini bir tüketiyorum artık kendimi az kaldı diye avutuyorum napalım canları sağolsunlar
Brna_aa Merhabalar, Ben de 31.haftama giriş yaptım ama bu haftalarla bebiş hareketleri azaldı sanki aslında azalma değilde elimi koyduğum zaman hissedebiliyorum. Daha hafif sanki. Kontrole de yeni gittim her şey normaldi alanları mı daralıyor acaba ya sizde durumlar nasıl?
Elif3419 haylaz95 bugün gittim doktora 1295 gram çıktı 5-6 geride hala ya🥹 kızlar sizlerin 30.haftada kilosu kaçtı
Meyra-tt Elif3419 ben cok aklimda tutmuyorum cihazdan cihaza zaten fark ediyor, bebegin durusuna gore bile farkli olur
haylaz95 Elif3419 bizimkisi 1800 grmdı ama bebek 6 gün ilerideydi ama benim bütün her şey normal doktor büyük ihtimalle genetik dedi karı koca uzun boyluyuz
Elif3419 haylaz95 ooo maşallah kilosu çok iyi benim geride sizin ileride☺️ neyse sağlıklı doğsunlarda🤲🏻🤲🏻