minnoshan cakirbebek benim de çok oluyor hatta 3 aylıktan beri oluyor iyice arttı artık erkek mi sizinde kızımda böyle olmuyordu
Ceylan1907 minismom yok doktor dedi wngeksiyon olabilir yogun olursa ve agrın olursa gel dedi şuan yok diye gitmedim
NurAyse_nur Yenibirannee 27 +2 de doktor kasim mi dedi bende ayniyim yani 28. Haftayi dolduruyoruz. Bende bu onumuzdeki hafta gidicm doktora bakalim bana ne dicek kaçıncı dogum?
NurAyse_nur Yenibirannee benimde 3 olacak inşallah kaçıncı haftada almis oluyor sizi aslinda ben 39 da aldirmak istiyorum ama bekletirmi bilmiyorum bir yandan da kasim ayinda degil de ekimde dogsun istiyorum 🤔
Yenibirannee NurAyse_nur hesabıma göre 38 haftalık oluyor benim cocuklarımın arası fazla değil hepsı 2 sene arayla olcak belkı sızın daha bekletir 😊
NurAyse_nur Yenibirannee ekimin 28 inde tam 38 hafta oluyoruz hmm anladim olabilir benim arasi 5 yil gidince doktoruma soracagim hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alin
Ceylan1907 minismom inşallah beni 32. Haftada cagırmıstı kontrole ben yinede 30. Haftada gidicem kontrole
BlcSongullllllllll Eres26 oh maşallah sizinkini kilosu iyiymiş Allah bağışlasın sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸 kilosu normal dendi ama olumsuz yorum alınca ister istemez moralim bozuldu acaba az mı diye düşünmeye başladım ayın 27 sine tekrar randevum var o zamana 30 hafta oluyorum inşallah güzel bi büyüme görürüm
Eres26 BlcSongullllllllll görürsünüz siz besin değeri yüksek şeyler yiyin ki zaten bebeğiniz küçük değil millete kulak asmayin
Gulbahcesi_ BlcSongullllllllll aynı benımde 25.haftada 966 gramdı ay cok az 1 kılo bıle değil dediler bosver valla hıc kafana takma doktor gayet güzel dedi boyu da 35 cmdi Suan 27 deyımm kontrol ıxın 28 haftayı beklıyorum
Ceylan1907 Gulbahcesi_ kendime ben elbise almayı düşüniyorum üzerinede sabahlık birtanede pijama götürürüm yeter herhalde. Bebiş icinde isimli penye kumastan tulum yaptırdım işk onu giydiririm sonra bitanede alt üst takım var baskada koymam
Meyra-tt Gulbahcesi_ bi tane gecelik koycam iki tanede pijama takimi koycam kendime sezeryan olcak benim, iki gece tutarlar, ilk gecelik giymesi rahat oluyor, sabahlik ya da hirka alirim ,tabi hava durumu nasil olcak bakalim ekim başı olcak benim dogumum
Gulbahcesi_ Ceylan1907 bende sabahlıklı alt üst takım aldım 2 tane ama gecelık gıbı almadım olmadı bır tane de öyle alayım